Напишете дума/думи за търсене

Гущерова работи за момче

Светлана крие бебето

Семейството не се сърди за избора на име на дъщеря й

Светлана Гущерова работи за второ бебе!

Това обяви плеймейтката с публикация в социалните мрежи.

Моделката роди в края на февруари от съпруга си Християн Гущеров, а детенцето е кръстено на неговите родители - Анелия-Добромира.

Няколко месеца след вълнуващото събитие Светлана грее и изглежда в отлична форма. Запитана от феновете си дали е готова за още едно дете, тя категорично потвърждава.

"Да, и искам да е момче", откровеничи блондинката. Тя неведнъж споделя, че се надява да има голямо семейство с поне няколко деца от голямата си любов Хриси.

Светлана разкри и една от спекулациите относно името на бебето. След появата на малката изборът на име учуди феновете й. Дъщерята носи звучното име Анелия-Добромира и е кръстена на родителите на Християн. По този начин много почитатели на Гущерова се запитаха не се ли омаловажават родителите на Светлана и дали с този акт тя не скъсва окончателно добрите взаимоотношения с тях. Зли езици мълвят, че плеймейтката още опитва да се докаже като добра снаха пред богатата фамилия.

"Няма място за обида. Християн е единствено дете, а това е тяхното първородно внуче. Аз и родителите ми отстъпихме с цяло сърце. Ние сме сплотено семейство и за всяко нещо си има време, може пък да ви изненадаме", сподели Гущерова. С това тя сложи край на спекулациите за разрушаване на мира между двете фамилии и даде повод да се заговори, че двамата с Хриси усърдно работят за втори наследник.

Двойката е изключително суеверна, тъй като още не са показали дъщеря си. По време на погачата на малката Светлана не разкри лицето й, моделката категорично отказва и да сподели нейна снимка

Готова за второ
Готова за второ

Светлана почете и празника на съпруга си, който вчера имаше рожден ден. Точно преди година на същата дата двамата се венчаха на пищна сватба в столицата.

Няма драма между фамилиите
Няма драма между фамилиите

"Честит рожден ден, любов моя! На днешния ден искам да благодаря на родителите ти, че са ти дали живот, на Вселена - че ни срещна, и на теб, че избра аз да бъда другата половина от сърцето ти! Бъди здрав, за да бъдеш моя опора! Бъди щастлив, за да пламти пламъкът на щастието и в моите очи! Мечтай, а аз ще се постарая да сбъдвам мечтите ти! В живота на всеки човек има дни, които не избледняват за цял един живот. За мен един от тях е днешният. Затварям очи и го преживявам отново, и отново. Деня, в който изпитах върховно щастие, деня, в който не просто вървях, а полетях до теб - нашата сватба! Бъди честит, любов моя! Обичам те!", написа развълнувано Светлана.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ