Напишете дума/думи за търсене

Теа, приятелката на Шопов-младши: Ще кърмя бебето на Наум със силикон

Преди седмица обявиха в интернет, че ще стават родители

Бъдещата майка не влиза в басейни, но усърдно тренира 

Ще кърмя със силикон!

Това категорично заяви приятелката на Наум Шопов - Теа Минкова. Преди седмица двамата обявиха, че ще стават родители.

Теа е напълно категорична, че ще се отдаде на всяка важна част от майчинството, включително и на кърменето, независимо че преди месеци значително изду пазвата с импланти.

Запитана дали силиконът няма да пречи на кърменето, Теа категорично отрича тази възможност.

Това ще е първо дете за влюбената двойка, което личи по изключителното внимание към всички въпроси, свързани с бременността.

След като преди седмица съобщиха добрата вест, че очакват наследник, двамата не спират да търсят съвети относно теми, свързани с бременността.

Впечатление прави, че Теа е вързала червено конче против уроки на дясната си ръка. Под една от снимките си тя се интересува трябва ли да се влиза в басейни по време на бременността.

Актрисата Ралица Паскалева твърдо затвърждава позицията, че не трябва да се влиза в обществени басейни. "Хубаво е да се плува в басейн, но аз плувах само в нашия собствен. В обществените такива, в които влизат деца, намазани лелички с олио за тен - не. И мен ме беше страх от инфекция. Иначе плуването по време на бременността е препоръчително", споделя съвети Паскалева.

Теа разкрива, че разбира за бременността си, след като виното започва да не й харесва. Признава, че оттогава има някои нови хранителни навици, като например вече харесва наденица.

Въпреки че вече е в петия месец, красавицата продължава да тренира балансирано, а коремчето едва й личи. Само преди ден тя защити дипломната си работа, както и взе изпитите си за втори магистър.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ