Напишете дума/думи за търсене

Предизвикват ли раждане лютите храни?

Няма научни доказателства, че лютата храна има връзка със започване на раждане, но все пак с нея трябва да се внимава.

Жените, чиито термин е дошъл, често търсят начини, по които да предизвикат раждане. Навярно сте чували един куп бабини деветини как е възможно да се случи това. В предложенията влизат всякакви подправки, плодове и други храни. Има хипотези, че контракции в матката предизикват чесънът, канелата, ананасът и лютите храни - като чушки и всякакви подправки.

Те няма да предизвикат раждане дори при дамите, преносили бебетата си, които нарочно ги консумират с надежда да предизвикат разкритие. Храната, която консумираме по време на бременност и докато кърмим обаче, спомага за формирането на вкусовете на бебето. Интересна подробност е, че жените масово променят вкусовите си предпочитания по време на деветте месеца. Близо 85 % от дамите, които включват люти храни в менюто си, носят в утробата си момче.

Бременните могат да ядат люто, стига то да не дразни стомаха им или от него да получават киселини. Но родилките, които кърмят, не бива да консумират пикантни храни, защото пикантният вкус оказва влияние върху вкуса на кърмата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ