Напишете дума/думи за търсене

Изглежда ли сякаш Кристиано Роналдо най-после е готов да се задоми?

Източник: Pixabay

През последните повече от 15 години името Кристиано Роналдо се превърна в синоним на един от най-добрите играчи в историята на футбола. С безброй лични отличия, над 600 отбелязани гола и признанието на мнозина, португалецът съвсем закономерно е считан за един истински феномен в днешния футбол. Но ако оставим футболиста Кристиано Роналдо настрана, семейният живот на спортиста винаги е бил крайно интересен, особено неговите любовни завоевания.

И подобно на много други футболисти, за Кристиано също има редица слухове и твърдения, като за момента най-дълготрайната му, петгодишна връзка си остава тази с Ирина Шейк. По време на тази любовна история многозина смятаха, че той най-после ще се задоми, но в крайна сметка това така и не се случи. Преди две години стана ясно, че португалецът има нова жена в живота си, като на церемонията по случай награждаването на футболист на годината на ФИФА за 2016-та Роналдо се появи с чернокоса красавица на име Джорджина Родригес.

22-годишната испанка успява да плени сърцето на именития футболист малко по-рано през същата година (2016), когато тя и Роналдо се запознават на модно събитие на Долче и Габана. Макар и на пръв поглед нейната възраст да буди евентуални съмнения относно това дали тя е готова да стане съпруга на Кристиано, като по-този начин той най-после да се задоми, поне за момента тя изглежда наистина отдадена на връзката си с мегазвездата на Ювентус.

Самия Роналдо пък вече е на 34-годишна възраст, като пред него няма никакви спънки относно евентуалното започване на семейство. Той е абсолютно финансово обезпечен и с достатъчен житейски опит, особено ако става дума за любовни авантюри. И въпреки факта, че Кристиано все още не е женен, това никога не се е отразявало на изаявите му на терена. Все пак след седем кръга на настоящия сезон и според дадените коефициенти за залагане на голмайстор в Серия А Роналдо е основен фаворит с коефициент от 3.50.

Невероятното представяне на Кристиано на терена, както и лекотата, с която той бележи голове, винаги са били на преден план. Детайлите около неговото семейно положение не изглеждат толкова важни. Това, естествено, може да се каже и за редица други футболисти, въпреки че някои играчи така и не успяват да се оттърсят от имиджа си на плейбои. 

Макар и да е имал своите по-разкрепостени години по време на престоя си в Манчестър Юнайтед, през последните няколко години Роналдо наистина изглежда значително по-улегнал. Именно настоящата му връзка с Джорджина е доказателство за неговото израстване и все по-реално изглеждащата възможност да го видим като младоженец. А това наистина изглежда по-възможно от всякога, тъй като през 2018-та Кристиано и Джорджина се сгодиха, като е интересно да се отбележи, че според някои твърдения годежният пръстен на красивата испанка е на стойност 8 милиона евро.

Повече от очевидно е, че отношенията между Кристиано и Джорджина само се задълбочават с времето. Това, разбира се, ни навежда на мисълта, че може би той най-после е намерил жената до себе си. Жената, с която да се задоми и да създаде още едно щастливо футболно семейство.