Напишете дума/думи за търсене

Соня Йончева ще пее у нас на 15 ноември, седмици след като дари съпруга си с дъщеричка

Соня Йончева ще пее в зала “България” след две седмици.

Соня Йончева ще направи концерт у нас малко повече от месец след като със съпруга ѝ Доминго Хиндоян станаха родители на бебето София. Световноизвестното сопрано ще пее заедно със Софийската филхармония на 15 ноември в зала “България”.

Оперната прима ще пристигне с бебето и със сина си Матео, който на 6 октомври стана на 5 години.

Под диригентската палка на Найден Тодоров Соня Йончева ще представи Пучиниева програма. Партньор в дуетите ще ѝ бъде младият тенор Михаил Михайлов, лауреат на конкурса “Гена Димитрова”. Билетите за събитието отдавна са изчерпани, но в деня на концерта ще бъде пуснато ограничено количество правостоящи места.

По време на бременността си въпреки съветите на лекарите да почива Соня Йончева имаше активна концертна дейност. За кратък период бе преустановила участията, но после отново се върна на сцената. През юни беше една от звездите на гала концерт в миланската Ла Скала заедно с имена като Пласидо Доминго, Йонас Кауфман, Хуан Диего Флорес и пианистката Юджа Уанг. Явно бързо се е възстановила и след раждането, защото не си дава дълга почивка и пак се връща към работата си.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ