Напишете дума/думи за търсене

Златка на чалготека след погачата

Купон до сутринта само 40 дни след раждането

Бебето ще върви по стъпките на таткото

Благо-джуниър не може да избяга от футболното поприще на баща си

Пищна погача организира Златка Райкова за първородния си син Благой-младши.

Плеймейтката събра куп приятелки, които да орисат сина й навръх 40-ия ден от неговото раждане. Едно е ясно - новороденото отроче на бившия футболен национал не може да избяга от попрището на баща си. Макар повечето майки да залагат на нежни цветове и анимационни герои за празниците на своите новородени, русата Златка държи тематиката на тържеството да е футболна и всичко да е в яркозелен цвят. Златето покани най-близките си дружки, като спази редица български обичаи. Сред приятелките не се открояват имена от родния хайлайф. Единствено Ваня Червенкова сподели, че не е успяла да присъства на събитието, но изпрати специален подарък за бебето, с който се похвали в интернет.

Благо не пуска наргилето дори и за снимка
Благо не пуска наргилето дори и за снимка

Златка Райкова пусна няколко кадъра от погачата, включително и снимка на бебето, но разбира се, със закрито лице, точно както е модерно в момента.

Малкият Благой ще става футболист
Малкият Благой ще става футболист

"Погача на моята любов. Обичам ви, Благой Георгиев и Благой-джуниър. Благодаря на всичките ми приятелки", написа младата майка под снимката в социалните мрежи.

Всичко на погачата беше яркозелено
Всичко на погачата беше яркозелено

След женското матине партито се прехвърли в столична чалготека. Там вече се включи и гордият баща Благой, за когото това е четвърто дете. До малките часове на нощта Златка и любимият й Благо куфяха под ритмите на родните чалга хитове в компанията на някои от най-верните си приятели. В заведението Благо Георгиев не пропусна да захапе мундщука на любимото си наргиле.

Русата Златка се погрижи темата да е футбол
Русата Златка се погрижи темата да е футбол
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ