Напишете дума/думи за търсене

Жана Бергендорф показа корема

След като "България Днес" първи разкриха за бременността

Певицата яростно отрича за бебе 

Жана Бергендорф не май, а наистина е бременна!

Въпреки че певицата яростно отрича появата на второ отроче, клип, който лично тя е споделила в мрежата, показва особено наедрял корем. Изводите са два. Или Жана значително е преяла, или е бременна.

За добрата вест първи писа "България Днес", след като се позова на сигурни източници, станали свидетели на нейно участие в края на октомври. Въпреки че опитва да скрие закръглените си форми с тъмни и широки дрехи, все повече си личи бременността на червенокоската. На едно от последните си участия тя е с прилепнала черна рокля, която още повече детайлизира промените в тялото на Жана.

Жана сподели тази снимка в нета
Жана сподели тази снимка в нета

Победителката от "Х фактор" обаче не спира да твърди, че не чака бебе и всичко е конспирация.

"България Днес" потърси певицата за коментар. "Не искам да обсъждам нищо. Обърнете се към мениджъра ми за интервюта и въпроси", отсече Жана.

Бдителни почитатели на певицата забелязаха и по-близки отношения с млад мъж на име Емануил, с когото Жана се прегръща на парти. Според запознати именно той е баща на детето на Жана. Това също бе отречено от изпълнителката, която е категорична, че мъжът до нея не е Емануил. Кой е мъжът до Бергендорф, остава загадка.

Изпълнителката има още едно дете – Леон, от бившия си съпруг Стефан Бергендорф. Преди време тя искаше да има дете от тогавашния си приятел, танцьора Леандър Янес, заради когото влезе в криминалните хроники. Бурните и неудържими скандали, както и сбиване на двойката доведе до намесата на органите на реда, които на свой ред откриха марихуана в дома на певицата. През 2016 г. Жана катастрофира на столичен булевард, а полицията установи, че певицата е употребила наркотици.

Отрича да е бременна
Отрича да е бременна

"Спечелих 250 000 лв. от лотария! С тези пари ще започна на чисто, те са ми и като стимул да подредя живота си отново. В момента детето е при мен, грижа се за него, записвам песни и вече имам мениджър - Иван Иванов". Това сподели пред медията ни Бергендорф преди два месеца, когато стана лице на инициатива против насилие над жени и деца.

"Вярно е, че съм преживяла насилие. Мама ме заряза в сиропиталище цели шест години. Бях малтретирана от дете, а любовниците на майка ми ме шамареха ежедневно", призна и в къщата на "ВИП брадър" Жана преди години.

Тя е категорична, че майка й предпочитала мъжете пред нея. "Те ме смазваха от бой, а най-лошото е, че и тя го правеше. Ето защо живях шест години в пансион и не се срамувам от това. Помагаше ми с пари, сякаш мислейки, че парите са достатъчно нещо. Аз търсех майчина ласка, това ми липсваше. За нея беше важно да изкарва пари", разказа през сълзи певицата.

Днес явно Бергендорф е на вълна, далечна от скандалите, побоищата, семейните драми и забранените субстанции, и гледа към по-светло бъдеще.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ