Напишете дума/думи за търсене

Зехтин помага за стягане на бюста след раждане

Истината е, че бюстът ви никога няма да бъде така стегнат, както преди бременността, но с използването на зехтин състоянието на гърдите ви ще се подобри значително.

Масажът със зехтин е един от най-добрите за кожата. Олиото може да нанасяте върху кожата си още по време на бременността. През кърмаческия период то ще спомогне за отделянето на мляко, особено през последните етапи на кърменето.

След това може да продължите с масажите. Сами ще забележите колко еластична и мека е кожата ви. Не забравяйте, че това е една от най-добрите терапии за стегнат и красив бюст. По време на кърмене масажирайте гърдите половин - един час преди да нахраните бебето. Прилагайте два пъти дневно, но избягвайте зоната около зърната.

Зехтинът представлява отлично натурално овлажняващо средство за кожата. Макар на пазара да има изобилие от продукти за хидратиране, той предлага овлажняване в дълбочина и възвръщане на гладкостта на кожата. Освен това предпазва от поява на признаците на преждевременно стареене и защитава кожата от вредното въздействие на слънчевите лъчи.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ