Напишете дума/думи за търсене

Красиви парички за Коледа и Нова година от Българска монетна къща

Българска монетна къща представи премиерно лимитирани празнични емисии.

За първи път можете да поръчате персонализирана паричка с име на скъп за вас човек. Личната гравирана медална емисия е изработена от сребро, проба 333/1000 с впечатляващ диаметър от 35,2 мм. Част от детайлите на празничния релеф са оцветени. Българска монетна къща гравира лазерно името, след като се обадите за поръчка на официалната им телефонна линия 02 814 50 66. Уникалната паричка получавате готова за подаряване в безплатна кожена кутийка. Цената, заедно с гравюра и сертификат за качество е 59,90 лева.

За Новата година пожеланието за късмет и богатство е с цветовете на българското знаме. Сребърната пара с тегло 7,3 гр, проба 333/1000, е дигитално оцветена и носи празнично настроение. Отличен подарък е за посрещането на 2020 година и е на цена от 24,90 лв. Тиражът е ограничен до само 2020 екземпляра.

Пет парички с покритие от чисто злато са изработени под формата на късмети за новогодишната баница. Най-хубавите пожелания за новата година са събрани в специалния нов комплект за тесен семеен кръг.

Преди да поставите късметите в баницата ги извадете от предпазните капсули и ги увийте в алуминиево фолио. Повърхността им издържа нагряване до 200 °С. Идват в красива подаръчна кутия на цена от 59,90 за комплекта. Блестящите медални емисии, с диаметър 30 мм всяка, могат да се ползват дълги години.