Напишете дума/думи за търсене

Енджи Касабие стана майка

Енджи Касабие СНИМКА: инстаграм/ angiekassabie

Диетоложката на звездите, Енджи Касабие, стана майка за първи път! Новината идва от пиара Наско Лазаров, който пусна честитката по-долу в Instagram.

"Най-щастливия човек съм на Земята ! Енджи и Рабин си имат своята първа рожба - Раян ! Нека да бъде благословен и толкова успешен като мама и тати ! Последно време с Енджи пътувахме много,така че може спокойно да го наречем гражданин на света ! Добре дошъл Райън - обещавам да те пазя и слушам, ще те развеждам в парка до нас и черпя сладолед ако мама позволи! Благидаря ти д-р Иван Сигридов за чудото, за сбъдантата мечта ! Ти си Бог за мен и за всички жени на които си помогнал многократно !"

Енджи Касабие и съпругът ѝ Рабих Ел Зейн са станали родители на малкия Раян на 14 януари в 7 ч. Лазаров благодари и на доктор Иван Сигридов - гинеколог, помогнал на стотици жени с проблемни бременности.

Че Енджи Касабие е бременна, се знаеше отдавна. Официално обаче тя съобщи новината по време на лайф на "Игри на волята". Тогава тя съобщи, че е бременна с момче, предаде NOVA. 

Енджи Касабие и съпругът ѝ, Рабих Ел Зейн, който е и мистър Ливан 2014, си казаха "да" през 2016 г.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ