Напишете дума/думи за търсене

14 февруари идва! Вместо букет кажи на целия свят, че я обичаш

Може да кажете колко много обичате любимия човек на легендарната последна страница на “24 часа”.
СНИМКА: ПИКСАБЕЙ

Eдна мила честитка за рожден ден се появи преди няколко месеца на най-четената страница в “24 часа” - “Оживление”. Написана от момиче, влюбено в своето момче. Момчето - млад офицер от Българската армия, нямаше как да види сърдечния поздрав, тъй като в този момент беше на далечна задгранична мисия. Любимата му обаче беше помислила за всичко - снима с телефона си вестникарската страница и му я прати, а вестника запази вкъщи до завръщането му.

Такава е истинската любов - иска ти се целият свят да научи колко много го/я обичаш. С “24 часа” и това е възможно, още повече че идва добър повод - 14 февруари, Денят на влюбените.

Вместо човек да се чуди какъв подарък ще зарадва половинката му, може просто да се обясни в любов, да напише, че я обича. И да го направи така, че всички да видят - на легендарната последна страница на “24 часа”. Струва колкото един немного голям букет, но ефектът е поразителен. И най-важното - написаното във вестника остава за цял живот. След време ще извадите пожълтелите страници и ще покажете на внуците си колко трайна е любовта ви.

За повече информация се обадете на телефони 02 942 2147, 02 942 2146, 02 942 2261 или пишете на мейли [email protected], [email protected], [email protected].

Изберете вашата честитка оттук.

 

 

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ