Напишете дума/думи за търсене

10 бюджетни и практични подаръци за Свети Валентин

Да откриеш точния подарък за Деня на влюбените е винаги трудна и дори рискова задача.

Особено след дълги години съвместен живот. Струва ви се, че започвате да се повтаряте, а в същото време знаете, че подаръкът ви би трябвало да е символичен и да има сантиментална стойност. Тогава какво да направите? Ето някои идеи, от които може да се възползвате, за да изненадате партньора си. Те не само са много оригинални, но и доста бюджетни.

1. Саморъчно направен дневник "Какво обичам в теб".

Ако сте креативна личност, със сигурност тази задача не би ви затруднила. Нужен ви е красив тефтер и много въображение. Напишете всичко, което обичате в партньора си. Така дори и в напрегнати ситуации половинката ви ще може да си спомня позитивни неща, които мислите.

2. Чаша с име

Този подарък може да ви звучи и доста тривиален, но пък е наистина с много сантиментална стойност. Всяка сутрин с кафето половинката ви ще се усмихва на жеста ви. Какво по-хубаво от това?

3. Настолна семейна игра

Семейните игри сближават, така че е повече от добра идея да се сдобиете с някоя нова настолна такава. Ако пък нямате нито една, още по-добре. Не е ли време да опитате нещо ново?

4. Цвете в красива кашпа, облепена с общи снимки.

Да, цветята са най-очакваното нещо в Месеца на любовта, но пък не пречи да превърнете обичайното в специално. Подарете цвете в саксия, защото ще остане във времето и го сложете в красива кашпа. Нея може да облепите с ваши общи снимки и да надпишете с любовни послания.

5. Саморъчно направен постер със "100 любими филма"

Направете голям и красив плик, а в него пуснете заглавията на 100 филма, които не сте гледали. Всеки път, когато искате да си направите кино вечер, си теглете по 1 листче отвътре.

6. Любовни възглавници

Калъфките за двойки са наистина един от най-романтичните, а и в същото време бюджетни жестове. Можете да намерите различни модели от тях както в интернет, така и във всеки по-голям магазин за спално бельо.

7. Пижама

Топлото обгръщане на пижама от любимия човек може да бъде специално чувство. Разбира се, ако половинката ви обича да носи дрехи за сън.

8. Любовни послания за всеки ден

Вземете красив буркан и го напълнете с красиви послания, отправени към любимия ви човек. Необходимо е само да слушате сърцето си. Поставете го на видно място в дома си и създайте традиция всяка сутрин преди работа партньорът ви да си тегли по едно листче.

9. Саморъчно направен приключенски дневник на връзката ви

Приключенският дневник, пълен със снимки от най-вълнуващите ви моменти и пътувания е наистина страхотна идея.  Ако разполагате с достатъчно фотоси от тези ваши моменти, ето ви един перфектен подарък!

10. Двойка любовни чаши

Да, тази идея определено е близо до предната, но отново е очарователна. С двойката любовни чаши ще може да пиете заедно кафе и чай, наслаждавайки се на компанията си.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ