Напишете дума/думи за търсене

Майката Близнаци е преди всичко приятел на детето си

Независимо дали вярвате в астрологията или не, ще бъдете изненадани да разберете, че тя може да даде много информация за това каква майка сте според вашия зодиакален знак.

Дори тепърва да ви предстои да станете такава и да сте все още в трепетно очакване на своята рожба, може още сега да проверите как ще изглеждате в ролята си на родител. Вижте какво казват звездите за отличителните ви черти в зависимост от знака, под който сте родени.

Близнаци

Тази жена е родена за учителка. Нейната страст е да чете книжки на детето си и да го занимава с образователни игри. За нея е важно първо да е приятел на детето си, а след това негов родител. Може с часове да реди пъзели, да кара колело и изобщо всичко, което доставя удоволствие на малчугана. Тя се гордее дори с най-малките постижения на детето и не пропуска да го похвали. Дете с такава майка никога не може да се почувства недооценено или да има ниско самочувствие.

Съществува риск майките от тази зодия да са малко по-либерални от необходимото. Това е, защото близнаците по природа не са особено големи привърженици на строгостта и дисциплината, а това невинаги е добър подход при възпитанието.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ