Напишете дума/думи за търсене

Майката Лъв е най-балансирана в зодиака

Независимо дали вярвате в астрологията или не, ще бъдете изненадани да разберете, че тя може да даде много информация за това каква майка сте според вашия зодиакален знак.

Дори тепърва да ви предстои да станете такава и да сте все още в трепетно очакване на своята рожба, може още сега да проверите как ще изглеждате в ролята си на родител. Вижте какво казват звездите за отличителните ви черти в зависимост от знака, под който сте родени.

Лъв

Със своя буен темперамент и приключенски дух, майките лъвици планират най-вълнуващите пътувания, най-шумните партита за рожден ден, както и най-забавните игри.

За тях е важно детето да расте със самочувствие и работят в тази насока. Мотивират го и често разговарят с него като с възрастен, за да се почувства то уважавано. А също и, за да обогатят речника му. Заедно с това, майката лъв не позволява малчуганът да й се качи на главата. Добре знае как да поставя граници както в семейството, така и в обществото. Това я прави един от най-балансираните родители в целия зодиак.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ