Напишете дума/думи за търсене

Майката от зодия Риби е най-интуитивният родител

Независимо дали вярвате в астрологията или не, ще бъдете изненадани да разберете, че тя може да даде много информация за това каква майка сте според вашия зодиакален знак.

Дори тепърва да ви предстои да станете такава и да сте все още в трепетно очакване на своята рожба, може още сега да проверите как ще изглеждате в ролята си на родител. Вижте какво казват звездите за отличителните ви черти в зависимост от знака, под който сте родени.

Риби

Майките риби обичат да прекарват колкото се може повече време с децата си и обожават занимания като рисуването и правенето на фигурки от пластилин. Детето в тях никога не умира. Жените Риби са мъдри и безпристрастни майки, чиито съвети трябва да се слушат. Те често се превръщат в най-добри другари на своите деца, тъй като имат страхотна интуиция. Тези майки построяват отношенията с децата като „с равни“, постепенно преминават от родителско към приятелско общуване. Това е много добро за социалното установяване на детето.

В същото време те се нареждат сред най-отговорните родители. Грижат се безупречно за децата си във всеки един аспект. Опитват се всячески да предотвратят всеки техен сблъсък с лошата страна на живота, но все пак детето само трябва да премине през трудностите на съдбата. Нали така?

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ