Напишете дума/думи за търсене

Приказната детска стая

Едно от нещата, които бъдещите родители очакват с нетърпение е обзавеждането на детската стая, където ще спи малчуганът им. По-голямата част от декора на помещението е съсредоточено около спокойствие и тишина, за да се позволи една обезпокоителна и освежаваща нощ в която рожбата ви ще се наспи напълно пълноценно.

Докато децата растат ще преминават през периоди в които ще са много по-активни и ще развиват своята креативност, а по това време спалните им могат да променят своите пастелни цветове и да преминат към по-оживени. Голямото разнообразие от продукти в Мебели Мондо ще позволи на вас, като бъдещи родители да зарадвате вашето дете с една приказна детска стая.

Съвети за обзавеждане

Както споменахме по-рано, през първите етапи от растежа на бебето е важно спалнята му да бъде релаксираща. За да постигнете това, можете да използвате така наречените пастелни цветове.

По принцип хората се придържат към традиционният избор, който е синьо за момче и розово за момиче. Разбира се, ако искате да разнообразите не е нужно да се придържате към общоприетото. Жълто, зелено и червено или пък дори цялостен стил на даден анимационен герой също ще подхожда красиво на детската стая.

По отношение на страничните аксесоари за стаята ще откриете огромно разнообразие. Тънките завеси, които да позволяват преминаването на минимално количество светлина също са за предпочитане, тъй като по този начин детето ви няма да се смущава от силните лъчи. Друг чудесен начин за декориране е уютният стол в който ще можете да кърмите или да давате на детето си шише в успокояваща среда.

По-широката люлка, която да може да се превръща в легло е доста хитър вариант, спестяващ пари в дългосрочна перспектива, когато той/тя расте. И най-накрая, но не на последно място е гардероба. Това е един от най-важните аксесоари с които детската стая трябва задължително да бъде снабдена. Продукта придава завършен вид на цялостният дизайн и е препоръчително да разполага с голям капацитет, за да прибира абсолютно всичко.

Но какво става когато децата пораснат?

Докато децата растат, те могат да се нуждаят от други видове мебели, по-подходящи за тяхната възраст и нужди. Такива със сигурност ще можете да откриете в Мебели Мондо и то на привлекателни цени с гарантирано съвършено качество.

Скрина с пространство за смяна на пелени вече няма да бъде необходим, но малко бюро е възможно да се окаже много по-полезно. Също така е от съществено значение, ако детето ви прекарва много време на бюрото да притежава стол, който да бъде удобен, за да се избегнат болки и усложнения в гърба.

Ако споделят стая с братче или сестриче, двуетажното легло би представлявало чудесна инвестиция, тъй като голямата част от децата са възхитени от този вид легло, а също така това е прекрасен начин да спестите място и да оставите повече пространство за играчки и игри в стаята.

Кои цветове са най-подходящи?

Цвета подчертава пространството в една стая. Във всеки случай е важно да не смесвате повече от три силни цвята, за да се избегне придаването на хаотичен обхват. Неутралният основен цвят върху пердетата и одеялата, като бяло, сиво или бежово могат да бъдат най-добрата комбинация, която да се постигне от два силни цвята, за да хармонизира истинско пространство. Мебелите за съхранение са следващите обекти, които трябва да се подложат на оцветяване.

Цената на щастието

Несъмнено децата са най-прекрасното чудо, което може да се случи на всеки човек. Ето защо е от важно значение винаги да ги радваме и обичаме безрезервно. За да ги накарате да се чувстват по-щастливи от всякога ви съветваме да се доверите на Мебели Мондо. Тук ще откриете перфектните продукти с които ще изградите приказната детска стая за вашето семейство.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ