Напишете дума/думи за търсене

Как да хидратираме гърдите през бременността

Погрижете се за вашите гърди. По време и след бременността те са подложени на редица "изпитания", затова е хубаво да се полагат необходимите процедури с крем или спрей за стягане на бюста.

Особено важни са витамин С и медът, тъй като стимулират производството на нов колаген и подобряват вече съществуващия в организма. Гърдите са изключително чувствителен жлезист орган, който се нужда от специални грижи, за да бъде здрав и тонизиран. Когато нанасяте своя лосион за тяло, не забравяйте да се погрижите за своите гърди, които имат жизнена нужда от редовна хидратация.

Внимавайте със сапуна. Много сапуни съдържат съставки, които допълнително изсушават кожата. Затова подбирайте такива, обогатени с природни масла - от ший, нар, лимонова трева, бадемово масло, растителни екстракти. Купувайте си гелове с хидратираща формула.

Тютюнопушенето също оказва отрицателно влияние върху здравето и размера на женските гърди. Цигарите в продължение на много дълго време могат да намалят размера на женския бюст. Също така никотинът има отрицателно въздействие върху кожата, тя губи своята еластичност и се изсушава.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ