Напишете дума/думи за търсене

6-годишната дъщеря на Яна Титова и Алек Алексиев със своя социална кампания (Видео)

Яна Титова и Алек Алексиев с двете им дъщери - голямата Ая, която е на 6 г., и малката Хана, която скоро ще стане на 1 г.
СНИМКА: ЛИЧЕН АРХИВ

Голямата дъщеря на актьорите Яна Титова и Алек Алексиев - Ая, която е само на 6 г., организира първата си социална кампания. Посланието на момиченцето е "Спаси лятото, остави вкъщи дори и на Великден.

Ая и четирима нейни приятели се нарекоха "Детски оперативен щаб" и заснеха от домовете си специално видео, с което отправят посланието си. А Яна Титова го пусна в профила си във фейсбук, за да стигне то до повече хора.

"Здравейте! С голямо вълнение искам да ви представя първата социална кампания… на Ая :) Провокирана от всички разговори, които ни се налага да водим, заради новия ни начин на живот, Ая доста се притесни, когато осъзна, че тази година лятото й може да е различно - без караваната, без морето и без любимите й приятели. Ето как се роди идеята й за #СПАСИЛЯТОТО (a.k.a. "Не Пускай Вашите От Вкъщи").

Според нея, ако това видео достигне до всички, които познава, и до цитирам “всички други хора, защото и те са хора!”, вярваме, че лятото на децата ни ще бъде възможно!

#ОСТАНИВКЪЩИ (дори и на Великден)", написа Яна Титова в социалната мрежа.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ