Напишете дума/думи за търсене

Децата питат: Може ли Феята на зъбките да се зарази с коронавируса?

Снимка: Pixabay

Възрастните не са единствените, които задават въпроси относно пандемията от новия коронавирус. Оказва се, че малчуганите също имат своите тревоги. За техен късмет насреща са актьорът Уил Смит и д-р Антъни Фаучи - водещият експерт на САЩ по инфекциозни заболявания и съветник на президента Доналд Тръмп, съобщават "Ентъртейнмънт уикли" и Франс прас.

Известният холивудски актьор успява да привлече експерта за ток шоуто си "Уил от дома" по Снапчат, за да отговоря на наболелите детски въпроси.

Вероятно най-запомнящият се от тях е зададен от 7-годишната Ава от Лос Анджелис, която се опасява за Феята на зъбките. "Може ли тя да дойде при мен, когато ми падне зъбче, въпреки коронавируса? И може ли да се зарази?", пита разтревоженото момиченце в откъс от шоуто, показан в предаването "Добро утро, Америка" преди предстоящото излъчване на епизода, предаде БТА.

"Не мисля, че трябва да се притесняваш за Феята на зъбките. Когато ти падне зъбче, го постави под възглавницата. Гарантирам ти, че тя няма да се зарази и да се разболее", гласи успокоителният отговор на д-р Антъни Фаучи.

Епизодът с участието на експерта ще бъде показан днес. Нови епизоди от шоуто "Уил от дома" се излъчват в понеделник, сряда и петък в Снапчат Дискавър и Ютюб.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ