Напишете дума/думи за търсене

Какво да обличаме по време на бременността

Какво по-голямо щастие от това да очаквате своята рожба? Разбира се, това е един не чак толкова лек период от живота ви, но в същото време и изключително прекрасен. Добре подбраните дрехи са една малка крачка да превърнете месеците, през които имате голямо коремче, в по-приятни и носещи комфорт. Имайки предвид, че скоро след раждането вероятно няма да ви се налага да ги носите пак, пазарувайки модели втора употреба е една добра алтернатива. Те са с не по-ниско качество от новите, които се предлагат по магазините. Най-основната разлика е, че са на доста по-добри цени. Знаем, че всяка жена притежава Мания към пазаруването на дрехи - защо да я прекъсваме и по време на бременността?

Защо да изберем рокля през бременността

Безспорно най-удобната дреха през напредналите месеци остава роклята. Роклите за бременни са леки, от материи, които се разпъват, и са много по-лесни за обличане от панталон например. Освен комфорт те носят и елегантност. Кой каза, че по време на бременността не трябва да изглеждаме красиви и елегантни? Моделите се отличават по вид и дизайн заради тяхната основна функция. Също така имат специфична кройка, а някои и различни закопчавания. Изберете рокли, които да носите през цялото време на бременността, а ако ви предстои повод, съветваме ви, не избързвайте много с покупката, тъй като има вероятност да не ви стане или да ви бъде неудобна, когато трябва да я носите. Имайте предвид, че купуването на рокли втора употреба е една добра инвестиция, тъй като в първите месеци, след като вашето бебче вече се е появило, вие отново ще може да ги носите, прикривайки останалите няколко излишни килограма.

Second hand предложения за бременни

На пазара ще откриете огромно разнообразие от дрехи за най-специалния период от живота ви. Както по-рано споменахме, секънд хенд дрехите са наистина добро решение. В никакъв случай не не трябва да поставяте “втора употреба” и “лоши дрехи” под общ знаменател. Днес на пазара всичко, което се предлага втора ръка, е дори по-добро от новите дрехи, които ще откриете по магазините. Ето какво друго ни предлага second hand модата:

- Ниски цени - знаем колко много разходи ни предстоят и е добре “да си правим сметка” какво купуваме. В специализираните магазини за бременни цените са много по-високи от обикновено. За щастие, секънд хенд моделите, които може да закупите онлайн са достъпни за всеки джоб;

- Качествени нови предложения - обикновено материи, от които се произвеждат този тип дрехи са естествени, за да не запарват и да стоят свободно по тялото без да притискат. Това е изключително важно и до голям степен осигурява вашия комфорт. В онлайн магазина за секънд хенд мода "Мания" всеки ден може да избирате между висококачествени нови предложения. Ако ви предстои специален повод - не се безпокойте, ние ще ви предложим прекрасна рокля.

Пазарувайте секънд хенд дънки, блузи, туники и какво ли още не онлайн, за да избегнете една идея по-трудните разходки през този период. Каквото и да закупите, със сигурност няма да съжалявате.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ