Напишете дума/думи за търсене

Гани черпи със злато за бебето

Тортата е огромна

Наследникът на моделката тръгна по стъпките на майка си

Със злато почерпи Джулиана Гани за празника на сина си. Наследникът на моделката навърши шест месеца в края на юни.

Моделката отпразнува с шармантно парти юбилея на малкия Давид. Джулка почерпи гостите със специални кошнички с ръчно приготвени трюфели, декорирани с течно злато. На всяка от тях има печат с буквата "Д" в чест на малкия принц.


Любимото животно на малкия бебок е слонче
Любимото животно на малкия бебок е слонче

Джулиана и съпругът й Илиян преобразиха дома си в Пловдив като от приказките. Звездната двойка избра партито да е в стил слончето "Дъмбо". Балоните бяха в любимия стил на семейството - златни. Вместо с половин торта, каквато обикновено родителите избират за подобен празник, Гани и Илиян почерпиха с четириетажна.

Давид не спира да се смее през цялото парти / Снимки: ЛИЧЕН АРХИВ
Давид не спира да се смее през цялото парти / Снимки: ЛИЧЕН АРХИВ

"При нас пристигнаха много наши приятели. Затрупаха Давид с дрешки и играчки. И аз си харесах нещо от тях - една ретро въртележка, която се навива с ръчен механизъм", каза гордият татко Илиян.
Специално за празника малкият Давид е подстриган от топкоафьор. Младите родители канят един от най-добрите фризьори, за да направи прическа на празнуващия.


Гани и Илиян превърнаха дома си като от приказките
Гани и Илиян превърнаха дома си като от приказките

"Не плака, а се смя, докато го подстригаха. Давид е винаги лъчезарен и усмихнат. Смее се на докторите, когато му слагат ваксина", разкри Джулиана.
Наследникът на Гани вече тръгна по стъпките на популярната си майка. Въпреки че още няма годинка, малкият Давид е модел. Синеокият бебок участва в редица реклами, а наскоро бе избран и за модна икона, хвалят се родителите.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ