Напишете дума/думи за търсене

Рио става мъжки татко

Рио и Кей са любима двойка на британците

Кейт обяви новината на градинско парти

Легендата на "Манчестър Юнайтед" Рио Фърдинанд ще става мъжки татко. Новината обяви чаровната му съпруга Кейт пред куп приятели. Двамата организираха шумно градинско парти пред дома в Бромли, на което разкриха пола на бебето. Щастливата двойка започна връзка през 2017 г., сключи брак миналата година и обяви, че очаква първото си дете, заедно на 18 юни.
Бившият съотборник на Димитър Бербатов в "Юнайтед" вече има три деца от предишната връзка. Той беше женен за Ребека Елисът, но през 2015 г. тя почина от рак на гърдата. След трагедията Рио намери отново любовта в лицето на Кейт, а трите му деца живеят с тях. Те са изключително близки с новата съпруга на баща им и първи научиха за очакващото се бебе. То ще бъде първо за 31-годишната Кейт.
На градинското парти двойката се прегръщаше под овациите на приятелите си, а за да е пълен купонът, в небето полетяха конфети. Бъдещата майка изглежда страхотно и по всичко личи, че няма проблеми с бременността.
"Лудата къща е на път да стане малко по-луда - написа Кейт, когато показа снимката на бебето в корема си. - Всеки път когато гледам това, започвам да плача от радост. Скъпо Фърди, всички сме толкова развълнувани да те срещнем."

Двойката разкри новината на шумен купон
Двойката разкри новината на шумен купон

Самият Рио също е на седмото небе от щастие. Той прие изключително тежко смъртта на бившата си съпруга, но радостта от живота отново се върна при него с появата на Кейт.
"Получихме нашето желание, още един Фърдинанд на път! - написа бившият защитник. - Нямам търпение да преживеем цялата тази бременност заедно и след това да внесем нашето човече на този свят."
Двойката прекара последните месеци в изолация заедно с децата. Това е довело до доста куриозни ситуации, разкрива Кейт. Най-голямото от тях е на 13 години, а най-малкото на седем.
Те започнали да разпитват татко си и мащехата за секс.
"Разговорите с децата станаха малко неудобни - казва г-жа Фърдинанд. - Те постоянно питат: "Кога ще го направите? Толкова е забавно!". Едно от тях пък ми каза: "Няма да правите секс, докато сме вкъщи, така че мисля, че ще правите чак през октомври". Бях шокирана, не вярвах, че сме провели такъв разговор."

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ