Напишете дума/думи за търсене

Мъже, уважавайте жената до себе си

Мъже, уважавайте своята жена. Ценете я, защото тя е преминала през най-голямата болка, за да ви подари най-голямото щастие. Да ви дари с дете.

Мъже, уважавайте своята жена. Ценете я, нейното тяло премина през толкова промени, за да износи и даде живот на детето ви. Ценете я, защото за това се иска сила.

Мъже, уважавайте своята жена. Ценете я, не й повишавайте тон. Тя има нужда от вашата закрила, а не от викове. Тя иска просто да се опре на рамото ви.

Мъже, уважавайте своята любима. Не я карайте да се чувства като даденост. Не се дръжте с нея като собственост. Тя има крехко и ранимо сърце.

Мъже, уважавайте своята жена. Ценете я, защото дори в края на деня, когато е уморена до припадък, тя ви чака с вкусна вечеря. Защото я е грижа за вас.

Мъже, уважавайте своята жена. Ценете я, защото тя пренебрегва себе си, поставя се на последно място, за да бъдете вие добре. Затова - поставете я на първо място.

Мъже, уважавайте своята жена. Ценете всяка безсънна нощ, която тя прекарва. Вижте белезите от умора по лицето й и се замислете как да я направите обичана.

Мъже, уважавайте своята жена. Ценете я, подарете й цвете без повод, направете жест, защото тя го заслужава повече от всеки друг. Тя винаги стои зад гърба ви.

Мъже, уважавайте своята жена. Ценете я и никога не питайте от какво е уморена. Тя създаде от къщата ви дом, тя създаде ваше продължение. Тя се грижи за всичко.

Мъже, уважавайте своята жена. Ценете я и не си помисляйте да надигнете ръка. Спомнете си защо тя се влюби във вас и ви избра. Грижете се за нея.

Мъже, уважавайте своята жена. Ценете я и не допускайте никога от очите й да капне дори една сълза. Защото всяка нейна сълза е болка в сърцето на вашето дете.

Мъже, уважавайте своята жена. Ценете своето семейство. Обичайте онова, което имате, за да продължите да го имате.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ