Напишете дума/думи за търсене

Съветът на една майка стана хит в социалните мрежи

Родителите на малки деца са склонни да се заливат със съвети - голяма част от тях нежелани.

Но една жена ще ви изненада с практическата мъдрост, която собствената й майка й е предала и може би просто ще искате да я изпробвате следващия път, когато детето не спира да мрънка и плаче, каквото и да правите.

Дженифър Батчелър първоначално споделя своята история в инстаграм, но тя "взривява" и фейсбук през този месец. Ето какво гласи публикацията: „Постави детето във вода или го изведи навън - това беше първият полезен родителски съвет, който някога съм получавала. Не си спомням на колко години беше синът ми, когато се обадих на майка ми, обляна в сълзи от безпомощност. Но възрастта му вероятно се измерваше в седмици. Може би дни. "Нищо не работи, не знам какво друго да опитам", изхлипах. "Той не е гладен, нито сънлив, нито мокър." "Опитай да го изкъпеш - предложи тя. "Или го изведи навън на чист въздух. Обикновено мрънкането изчезва." Проработи и при мен в онзи ден и всеки следващ път оттогава."

Изглежда толкова просто, но понякога изпитаните и верни методи, предадени от майка на майка, могат да бъдат по-ефективни за успокояване на превъзбудено бебе, отколкото всички люлки и машини за сън по света. Съветът работи и за по-големи деца. Споделете чрез коментар вашите тайни за успокояване, които действат безотказно, когато бебето е неспокойно.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ