Напишете дума/думи за търсене

Витасин - натурална грижа за кожата

Крем Витасин е българският крем с богата история, традиции и пет поколения семейни ценности.

Кремът с непроменена рецепта, запазена и неподвластна на времето.

Рецепта, която съдържа само и единствено естествени, натурални качествени български съставки.

Всяко кремче е напълнено на ръка, всяка кутийка затворена от нас – семейство Ташеви – за да се докоснете до автентичността на българските традиции и наследство.

Това, което отличава крем Витасин, разбира се, освен богатата история, е, че не съдържа абсолютно никакви консерванти, оцветители, парабени и парфюми. Това го прави идеален за дългосрочна употреба, без притеснения от странични ефекти и вредни въздействия.

Изключително подходящ при редица кожни раздразнения, крем Витасин ще облекчи и ще подпомогне по-бързото възстановяването на Вашата кожа.

Ще забравите за суха кожа, екземи, напукани ръце и пети, а раничките ще заздравяват по-бързо, при това без белези.

При изгаряне от всякакъв тип, крем Витасин е абсолютният спасител, веднага облекчава болка, успокоява кожата и благоприятства нейното заздравяване, отново без следи от белези.

Крем Витасин се радва и на великолепни отзиви при предотвратяването на появата на стрии - при бременност е кремчето, което искате до Вас.

А нежната бебешка кожа се повлиява невероятно от нашия крем – той е идеалното средство при подсичане, раздразнение и чувствителност.

Най-много, разбира се, ни радват и сме изключително благодарни на нашите прекрасни клиенти, които редовно ни споделят техните истории, които ни трогват до сълзи – от бебе с изгаряния първа степен, на което не дават шанс за живот – крем Витасин е бил всъщност това, което го е спасило. Дете с атопичен дерматит, което се чувства вече толкова по-добре след 2 седмици третиране с крем Витасин. Безброй истории на излекувани хора с псориазис ,сухи екземи, хемороиди, разширени вени, розацея, акне и много много други – това са историите, които карат нас, малка семейна фирма, да се стремим към предоставяне на качествени продукти и поддържане на българските традиции, наследство и автентичност.

Крем Витасин се предлага в два варианта – класическа версия /позната на българския пазар вече повече от 30 години/, както и във вариант, обогатен с натурално етерично гераниево масло, което със своите качества чудесно допълва тези на класическия Витасин, като също така придава мек и нежен аромат.

Крем Витасин е Вашето спасение при всякакви беди – кремът, който винаги ще присъства във Вашата домашна аптечка.

Цялата, смеем да твърдим, увлекателна история на Витасин и на нашето семейство Ташеви може да намерите на нашия сайт, където ще откриете и цялата ни гама продукти. Нежен шампоан и балсам за Вашата коса, ароматни сапуни, душ гел и, разбира се, двата варианта на нашите кремчета в опаковки от 50 и 100 мл.

Търсете ни и в цялата аптечна мрежа, както и онлайн на www.vitassin.eu

Тел. за контакт 0888 / 759 451