Напишете дума/думи за търсене

Легенда за самодивата Лила и момата

Днес ще ти разкажем една история...

Имало едно време една красива самодива, наречена Лила. Тя живеела в магична гора и събирала билки, от които правела отвари.

Една вечер при Лила дошла мома, която ридаела безутешно. Тя й разказала, че е влюбена в един момък, но се страхува, че той няма да отвърне на чувствата й. В този миг Лила направила еликсир от вълшебни лилави билки и с магия го превърнала в бонбонче. Тя изтрила сълзите на девойката, погалила нейното стомахче и й дала едно бонбонче. Щом девойката опитала бонбончето, тя се успокоила и се усмихнала. Момата попитала Лила какво е това вълшебно бонбонче, а Лила отговорила, че това е лилавото Лукче Гали стомахче.

Тази история е измислена,... а може би е истинска. Едно е сигурно – бонбончетата на Лила са тук и днес и носят името лилави Лучкета Гали стомахче.

Най-новият член на семейството на билковите бонбони Лукчета гали стомахчето с натурални масла от пет лилави билки: див джоджен, риган, лавандула, розмарин и мащерка.

Вдъхновено от легендите, лилавото Лукче е вкусно и симпатично бонбонче. С него можеш да погалиш своето стомахче, когато се сърди, или просто да му дадеш истинска наслада.

А кой знае... може би самодивата Лила съществува някъде там и сега ти се усмихва и ти казва: „Погали стомахче с Лукче”.

Открий новите лилави Лукчета Гали стомахче на sladkoe.bg и в магазина до теб.