Напишете дума/думи за търсене

Накъде с децата 12-13 юни

Ето къде може да заведете децата този уикенд

12 юни, 10-17 ч, 138-о СУЗИЕ "Проф. Васил Златарски"

"Класна стая на открито"

В двора на 138-о СУЗИЕ "Проф. Васил Златарски" (ул. "Алфред Нобел" 3, кв. Гео Милев) в София ще се изгради класна стая на открито. Целта на проекта е да се създаде пространство за активно учене навън, за срещи с представители на институции, за забавление и за представяне на изкуство. Ученици, родители, хората от квартала и всички, които искат да станат част от създаването на ново споделено място за учене и забавление, са поканени. Нужни са само здрави и сръчни участници, с които да се сглоби конструкцията.
Заявете своето участие на имейл адрес [email protected].

12 юни, 11-12,10 ч, Столичен куклен театър "Салон Ген. Гурко 14"
"Непознатото дете"

Феликс и Кристина срещат в гората чудно дете, което става най-добрият им приятел. Само с едно докосване непознатото дете превръща растенията и животните в техни приятели в игрите, а вятъра Ц в приключение. Но страховитият цар на гномите Мастилко, враг на въображението и мечтите, се опитва да развали техните вълшебни весели игри. Ще успее ли той да унищожи царството на непознатото дете?
Билети се продават онлайн.

13 юни, 11-11,40 ч, Театър "Ателие 313"
"Приключение с Луна"

Кукленото представление започва с разходка в планината, а отвежда публиката чак до Луната. Чудноватите герои - господин Крокотак, лошото куче Бъч, съседите от задния двор, дори самата Луна, ще разкажат своята история за толерантността и приятелството.
Билети се продават онлайн.

13 юни, 11-12 ч, Софийска опера и балет
"История с патоци, Мечо и Лиса"

Операта за деца представлява приказка за приятелството в гората. Мечо е много любознателен, но и непослушен. Един ден, чакайки мама Мецана да донесе закуска, Мечо тръгва на разходка из гората. Там той преживява различни приключения, но не след дълго попада в беда. Мечо е спасен благодарение на неговия най-верен приятел - патето Човчо, и дружината, водена от Зайко Бързоножко безстрашни. Накрая всички са щастливи, защото побеждава доброто.
Билети можете да закупите онлайн или на касата на Oперата.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ