Напишете дума/думи за търсене

Накъде с децата 19- 20 юни

Ето къде може да заведете децата този уикенд

19 юни, 10- 17 ч, Зоопарк София
"МозайКАП, мозайка от капачки"

Софийският зоопарк кани всички деца да създадат огромна мозайка слон от цветни пластмасови капачки. Поводът е рожденият ден на индийския слон Артайда, който този месец става на 58 години. Всеки участник ще може да избира и реди капачки в голямата мозайка. Ателието ще се проведе на открито до зала Гиганти. Творбата ще остане част от постоянната експозиция на Зоопарка.
Донесете събрани от вас пластмасови капачки. Събитието е безплатно.

19 юни, 10,30- 11,30 ч, Кино "Кабана"
Караоке с Магаритка на SoFest

Главни участници в шоуто са Биби, Мими и Маргаритка. Техен помощник е най-новият им приятел- малката маймунка Мънки. Мънки е персонаж от предстоящата видео поредица на Маргаритка, която е посветена на по-лесното придобиване на знания за най-малките. Ще се забавляваме, ще се смеем, ще се учим и всички ще попеем на "Караоке на Маргаритка" Ще има лакомства и специални подаръци за всяко дете.
Билети в мрежата на Ивентим и онлайн.

20 юни, 10-18 ч, "Музейко"
Специална програма за децата

1. Пещерни рисунки от глина - Децата ще могат да издълбаят всякакви форми върху къс глина и да го оцветят с помощта на бои.
2. Цветно кодиране - всчики участници ще имат възможност по забавен начин да напишат своята буква, експериментирайки с цветни флумастри и вода.
3. Дъждовен облак - Защо вали дъжд? Откъде идва той и къде отива? Защо е цветна дъгата? Децата ще научат отговорите на тези въпроси с весела забава в облаците с боички и пипетки.
4. Калната градинка - дава възможност на градските деца да се потопят в игра с естествени материали, да сортират камъчета по големина, да се спуснат по пързалката на дървото или да наблюдават птиците наоколо.
"Музейко" е отворен през три времеви интервала. Билетът е на цена 9 лв. и важи за един времеви интервал. Срещу 1 лв. за всеки билет можеш да удължиш престоя си с още един времеви интервал.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ