Напишете дума/думи за търсене

8 неща, които мъжете не знаят за бременните си жени

Вижте кои са нещата, които всеки мъж трябва да знае за бременността. Някои от тях са забавни, а други съвсем сериозни. Хубавото обаче е, че всяко от тях ще ви бъде полезно.

1. Не се засягайте, когато жена ви отбягва прегръдките ви в леглото. В този момент й е толкова трудно да си намери удобна поза, че предпочита компанията на възглавницата до корема си повече от вас.

2. Честият апетит към причудливи храни, за които жена ви не е помисляла никога досега, не е просто каприз. Също и, ако ви поиска ягоди в 2 през нощта. Постарайте се да й осигурите желаното.

3. Сексът с нея не е опасен, освен ако нямате изричната забрана на лекаря. Все пак тя е бременна, а не от стъкло.

4. Тя наистина е уморена и има нужда от сън. Лежи повече не от мързел, а от истинска потребност.

5. Това, което наистина иска, е да я придружавате на всеки преглед. Независимо какво ви казва. Така тя чувства, че и вие сте част от това наравно с нея.

6. Колкото и да ви е трудно, не реагирайте на честата промяна в настроението й. Дори и да ви се развика. Не е виновна тя, а хормоните. Запомнете - точно сега тя винаги е права!

7. Тя е уплашена от това, което й предстои дори и да го крие. Дайте й психологическа подкрепа и й покажете, че не е сама.

8. Не обсъждайте фигурата й. В момента тя е достатъчно притеснена от промените, които и сама вижда. Разбира се, не е лоша идея да й кажете, че в момента е много по-секси.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ