Напишете дума/думи за търсене

Влие ли позата за пола на бъдещото дете

Полът се определя от това дали сперматозоидите на определени хромозоми ще достигнат първи до яйцеклетката - Y (момче) and X (момиче).

Достигането до целта е едничката цел и на двата вида, но въпреки общата си кауза имат различни характеристики – Y-хромозомите са много по–бързи, но слаби , докато Х–хромозомите са бавни на скорост, но по–силни и издържливи.

По–просто казано ще трябва да изиграете Х-хромозомите и да омаловажите слабостите на У–хромозомите, изразяващо се главно в тяхната бърза немощ. За да предотвратите и компенсирате този факт, ще трябва да направите няколко неща. Като за начало, това е изборът на сексуална поза.

Най–добрата поза е тази, от която помага на сперматозоидите да оплодят най–бързо яйцеклетката. Това означава, че принципно по–слабите Y хромозоми имат по–кратък път за изминаване във вагиналната среда. Най–добрата позиция за това е, когато мъжът прониква в жената, докато тя лежи по корем, но със свити колена все едно е седнала.

Друг вариант на тази поза е, когато жената отново е с гръб, но с едното или и с двете колене на ръба на леглото. При желание сложете възглавница под колената, за да може тазът да се повдигне повече и проникването да е по–дълбоко. Трети вариант е когато жената е по гръб, със свити на гърдите и колене.

Класическата поза, позната като „мисионерска” се счита за най–подходяща за зачеване на момичета . Това е така, но при леко изменение нещата могат да се „обърнат” и мъжът да проникне по–дълбоко и да се зачене момче. При леко повдигане на жената или поставяне на коленете на врата или раменете на мъжа, проникването става по-дълбоко.

СНИМКИ: Unsplash
СНИМКИ: Unsplash

Сексуалната поза е само нюанс на този сложен и изключително важен процес. Овулацията е от много голямо значение за успеха на мъжки У-хромозоми. Трябва да сте много прецизни и да знаете точно кога е първият й ден или в най–късния случай - на втория, в противен случай вероятността да заченете момиче се увеличава.

Враждебната киселинна среда във вагината е смъртоносна за мъжките хромозоми. Тя се намалява чрез вагинални душове или хранителна диета. Най–добрата комбинация е от режим и душ. Каквото и да правите обаче, не забравяйте, че не полът е най-голяма важност, а това да родите живо, здраво и много обичано дете.

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ