Напишете дума/думи за търсене

Развитието на моето дете: месец 13

Сайтът за родители mama24.bg стартира поредица "Развитието на моето дете", в която ще можете да следите какво се случва с вашето дете през всеки месец от детството след бебешката възраст. Можете да откриете отговор на всичките си въпроси в нашата поредица, която ще се обновява всеки ден.

Можете да ни разкажете за развитието и на своето дете чрез писмо на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/mama24.bg . Най-добрите истории ще бъдат публикувани на сайта.

Месец 13:

Притеснена сте, защото детето ви все още не е проходило? Както се казва - внимавайте какво си пожелавате. На първо време е хубаво да се успокоите и да знаете, че голяма част от бебетата прохождат на 18-месечна възраст. Защо обаче ви казваме да внимавате с желанията? Ще разберете, когато минавате по 16 000 крачки на ден в тичане покрай вашето мъниче, което съвсем доскоро е стояло кротко в столчето или креватчето си. Наслаждавайте се на последните спокойни минути, които имате като майка, защото екшънът тепърва предстои.

Също така се въоръжете и с търпение, защото преминаването към детска възраст неминуемо води след себе си първите капризи за храна и новата думичка "не" в речника. Разбира се, няма как да не споменем един много голям позитив - мокрите целувки и думичките "обичам те" ще стават все повече.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ