Напишете дума/думи за търсене

Развитието на моето дете: месец 34

СНИМКА: https://tinybuddha.com/blog/healing-inner-child-free-yourself-subconscious-pain/

Сайтът за родители mama24.bg стартира поредица "Развитието на моето дете", в която ще можете да следите какво се случва с вашето дете през всеки месец от детството след бебешката възраст. Можете да откриете отговор на всичките си въпроси в нашата поредица, която се обновява всеки ден.

Можете да ни разкажете за развитието и на своето дете чрез писмо на нашата фейсбук страница https://www.facebook.com/mama24.bg . Най-добрите истории ще бъдат публикувани на сайта.

Месец 34:

Детето с голям речник на тази възраст може да отговори на въпрос в рамките на една минута. А това е поредно постижение! Дори и времето да ви се струва много, сравнено с това при възрастен, имайте предвид, че малчуганът среща значително по-голяма трудност при навързването на думите и обмисля предварително дали всяка от тях може да се свърже по смисъл с другата.

Една сутрин ще се събудите и с изненада ще установите, че вкъщи си имате истинско говорещо роботче. То ще иска да приказва на всякакви теми, ще разказва истории и преживявания. А само в мига, в който приключи с едната, вече ще започва следващата.

Със сигурност в един момент ще усетите главата си пълна с думи и ще ви се иска да имате поне за една минута тишина, но нека ви предупредим - това няма да ви се случи скоро. Така че се забавлявайте с комуникативното малко човече, което си имате у дома.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ