Напишете дума/думи за търсене

Мария Илиева след раждането: Старая се да съм добър родител, но ще стане ясно по-късно

Мария Илиева Кадър от видео на Би Ти Ви.

Как раждането на дъщеря й София е променило живота ѝ и с какво София е поразлична от сина ѝ Алек, разказа по Би Ти Ви Мария Илиева.

Тя стана майка за втори път преди по-малко от месец.

Първата и най-голяма разлика е, че София е по-спокойна от Александър. Момиченцето е само на 3 седмици, но вече спи по 5 часа на нощ, което е истинска благословия за родителите ѝ.
Освен това София е със светли очи, което дава надежда на певицата, че ще си остане такава. Мария Илиева сподели, че винаги е искала дете със светли очи и се надява София да е наследила очите на баща си

Баткото Алек е активно включен във всичко, което се случва. Той дори понякога приготвя млякото за малката си сестричка. Майка му го насърчава и да ѝ пее, но той засега отказва. Това обаче не обезсърчава Мария, която сподели, че синът ѝ „пее много сърдечно и фалшиво“.
На въпроса каква майка е, Мария каза, че се надява един ден порасналите ѝ деца да отговорят на този въпрос и отговорът да ѝ хареса.

„Старая се да съм добър родител, но това става ясно по-късно“, каза тя. За мъжа до себе си Мария предпочете да не говори много, но сподели, че бащата на София е всичко, което може да се очаква от един добър баща. Тя определи тяхната любов като „осмисляща, мъдра и изпълваща".

Въпреки грижите за дъщеря си, Мария остава активна на
музикалната сцена. Певицата имаше участия до последно преди раждането и излизаше на сцената бременна в деветия месец.
Мария Илиева сподели, че има всичко, което би искала: „Благодарна и щастлива съм за всичко, което ме доведе тук“, каза още тя.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ