Напишете дума/думи за търсене

Натурален препарат помага да се къпем в морето или басейна без страх от инфекции

Лятото е сезонът, в който всички се стремят да прекарват повече време край морето или басейна. Това обаче е и времето, в който инфекциите на уринарния тракт са най-често срещани.

За нормалната функция на уринарния тракт и на пикочно-половата система има различни препарати. "Утиеманоз Директ" обаче е натурален препарат, който подкрепя защитните сили на организма и допълва естествения процес на неговото възстановяване. Подходящ е и за жени, и мъже.

Изключително ефективен препарат за предпазване на пикочните пътища по цялото протежение от бъбреците до техния край. Най-често инфекции се получават при ползване на обществени басейни, при влизане в морето, при ползване на обществени тоалетни и осъществяване на полови контакти.

Уникалното и ефикасното в случая е комбинацията от Д-маноза и екстракт от цвят на Хибискус и цялата комбинация е приготвена за прием по начин – Директ, т.е, еднократната доза/пакетче се изсипва директно в устата, без вода и други помощни вещества, и там се разтваря. Освен това е с много приятен вкус.

Упомената комбинация е най-доброто натурално решение при инфекции на бъбреците и пикочните канали и трудната борба с възпаления, предизвикани от ешерихия коли. Симптомите, при които задължително трябва да приемате „Утиеманоз“, са следните:

- Сърбеж в пикочния канал;

- Остра болка или парене при уриниране;

- Постоянни позиви за уриниране;

- Наличие на остатъчна урина;

- Неприятна миризма на урината;

- Мътна урина

Много често инфекциите са скрити, т.е няма болки, а се изявявят чрез някои от споменатите симптоми или чрез следи, оставяни по бельото. Тогава със сигурност имате хронични или често повтарящи се заразявания от неизвестни причинители. Във връзка с това препоръчваме следния прием:

При инфекции, причинени от ешерихия коли – 3-4 пакетчета на ден, в продължение на две седмици.

При други по-леки инфекции – по 2 пакетчета на ден /сутрин и вечер/, минимум за една седмица.

При превенция на уринарния тракт – по 1 пакетче на ден, в продължение на два месеца.

При превенция на евентуални инфекции вследствие на сексуален контакт – по едно пакетче преди и след контакта.

Препаратът не съдържа захар и е походящ за диабетици.

Потърсете „Утиеманоз Директ“ в най-близката аптека. В случай на липса помолете фармацевта да го поръча от фирма „Фьоникс фарма“ЕООД“

Вносител: Ес Ен Ай ЕООД, София, 0894325375