Напишете дума/думи за търсене

Радина на палатка с бебока

Радина не разхожда Йоан с количка, докато е на морето

Кърджилова и Донков предпочитат спокойствието и близостта до морето пред претъпканите хотели

На палатки заведоха бебето си Радина Кърджилова и Деян Донков.
Звездната двойка плажува край морето под открито небе с малкия Йоан, който се появи на бял свят в края на март. Двамата актьори избраха популярен роден плаж, известен с красивата гледка и кристално чистата вода.
Радина има сериозни притеснения дали е удачно толкова малко бебе да спи в палатка, а не на хотел или поне каравана. Но с Динката решават да пробват как би му се отразил един престой под открито небе.
Освен бебето Йоан с тях е и вече порасналият им син Христо. Първородният наследник на Кърджилова и Донков е на 5 години.
Радина и Деян тръгват за морето с пълна кола. Багажникът на семейния автомобил е претъпкан, за да събере всички необходими неща за грижите на малкия Йоан.

Семейството се маскира
Семейството се маскира

"Имах известни притеснения дали ще се справим, защото, както знаем, условията не са като на хотел или къща за гости. Но всичко мина много добре. Важното е да имаш добро оборудване - голяма тента, която да пази от слънцето. Имах душчета за къпане на бебето. Взех доста дрешки за преобличане. Реших да не взимам количка. А само със слинг (нещо като вързопче, в което бебето се държи пред гърдите - б.а.). Разходките привечер бяха разкошни, отразяваха се добре както на Йоан, така и на мен", споделя за изживяванията си Радина.

Радина сияе след второто раждане
Радина сияе след второто раждане

Докато са на морето, семейството на Донков се забавлява на макс. В един от дните актьорите решават да се маскират. Нарисувани с кал по лицето и със сламени капели, звездното семейство се превъплъти в индианци.
Разбира се, почивката не минава и без инфарктни ситуации. Прибирайки се към София, две от гумите на возилото на семейството се пукат. Налага се Донков да звъни на пожар на свой приятел, който да помогне на актьорите.
"Едвам се придвижихме до бензиностанция в Слънчев бряг, където един познат на Деян ни помогна. От там до Бургас и накрая у дома", признава Радина, която няма търпение за още едно море през лятото.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ