Напишете дума/думи за търсене

Накъде с децата 28-29 август

Няколко идеи къде да заведете децата този уикенд.

28 август, 10 - 10,45ч, Кино Кабана
"Принцесите и змеят"

Главният герой Змеят решил да си търси съпруга. Започнал да обикаля всички царства и да търси своята принцеса. Първата била много капризна, втората- толкова ревлива, че прогонвала всички. В третото царство, Змеят си харесал жена, но тя била сгодена. Годеникът на принцесата предизвикал Змея на дуел и го победил. Четвъртата принцеса била умна и красива и Змеят много я харесал. За да разберете дали са се оженили, заповядайте на кукленото представление на Лятна сцена НДК – Кино Кабана.
Билети се продават онлайн.

28 август, 11 - 14 ч, парк "Борисова градина"
Образователна инициатива "Опознай, за да обикнеш"

Инициативата има за цел да запознае децата с историята, забележителностите и комплекса от растителни и животински видове на най-големия парк в София – „Борисова градина”, а и да събуди у тях любовта към природата и нейното опазване. От 11 часа ще започне „Часът на Дисни ченъл“. Всички посетители ще гледат безплатната прожекция на детския филм „Амфибии”. А от 12 ч. ще бъдат представени различни животни, които са участвали във филми, снимани в България, в детския спектакъл на тема „Животни актьори” с доц. Стоян Лазаров – зоолог от БАН.
Вход свободен.

29 август, 16 - 17 ч, кино "Кабана"
Джаз импровизации с ноти и бои. Детско соаре

"Джаз за деца" е проект, който запознава малки и големи с джазови аранжименти на популярни български и чужди детски песни, развива и популяризира млади таланти и създава български музикални произведения, свързани с джаза. Всички заедно - малки и големи, професионалисти и любители, ще свирят, пеят и рисуват.
Билети се продават онлайн.

29 август, 11,30 - 12,15 ч, лунапарк "Боби и Кели"
"Слънчев лъч"

Мишокът и Балерината са забравени на тавана, оставени са да събират прах и никой не се грижи за тях. Макар, че на пръв поглед героите са много различни, и двамата се чувстват самотни и изоставени. Накрая, откривайки се като приятели, те се приемат с всичките си странности и недостатъци и успяват да си помогнат, за да преодолеят най-големите си страхове.
Продажба на билети на касата в лунапарка.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ