Напишете дума/думи за търсене

Българското откритие срещу наднорменото тегло

Затлъстяването е една от водещите причини за редица заболявания. Цифрите показват, че двама от трима българи са с наднормено тегло или затлъстяване. По последни данни, през последните четири десетилетия плавно се покачва теглото на българина, като от наднормено тегло страдат 54 на сто от жените и 69 на сто от мъжете. Околната среда, обездвижването, приемът на много въглехидрати и мазнини, на лекарства, водещи до повишаване на телесното тегло, са причините за тези показатели. Затлъстяването е основен рисков фактор за сърдечно-съдови заболявания, за диабет, за чернодробни проблеми.

Билките са изключително важни в борбата с излишните килограми. Част от тях спомагат за забързване на метаболизма, други действат благоприятно за контрол на апетита. Българската компания за производство на хранителни добавки “Мегасмарт” разработва формула, базирана на три съставки, които спомагат за намаляване на килограмите по здравословен начин, без да е необходимо спазване на строга диета. Продуктът ФЕТ БЪРНЪР комбинира екстракти от камбоджанска гарциния, зелен чай и витамин С. Хранителната добавка успява да блокира процеса на натрупване на излишни килограми и да разбива мастните клетки. Билковият продукт контролира апетита и спомага за изхвърлянето на токсините от организма. При спазване на правилен хранителен режим и физическа активност, тази добавка може да помогне да се стопят между 9 и 12 килограма за 3 месеца.

ФЕТ БЪРНЪР може да бъде поръчан директно от производителя на промоционална цена от 29 лв. След края на промоцията продуктът се предлага на регулярна цена от 42 лв. Всеки, закупил 3 опаковки за пълен курс на терапия, получава безплатна доставка до адрес или офис на куриерска фирма и подарък “Лечебните билки на България”.

Поръчайте ФЕТ БЪРНЪР директно на тел. 0877 72 10 40 или на www.biotica.bg