Напишете дума/думи за търсене

7 силни страни на майката Дева

Девите са известни като най-големите перфекционисти в зодиака. Когато жена от този знак стане майка, ще планира всичко и ще бъде най-методичният родител, когото познавате.

Раждането на дете може да помогне на тези жени да се отпуснат, да се научат да живеят по-спонтанно и може би да не са толкова строги към себе си. Но все пак няма как да избягат от най-отличителната си черта - организираността. Това означава, че веднага щом разбере, че ще роди, тази майка ще подготви бебешката стая, ще знае предварително всичко за ваксинациите. Шансовете са големи детето й да има място в най-добрата детска градина преди да се роди.

Девите са отдадени майки

Начинът, по който най-добре показват любовта си, е като осигурят безопасна, организирана и чиста среда.

Умеят да правят много неща едновременно

Тези майки са организирани и могат да направят хиляда неща за един ден. Родителството изисква да бъдеш едновременно на няколко фронта, така че това е едно от най-добрите им качества. Тази жена може да организира графика на цялото семейство, да кара децата до техните извънкласни часове, които тя ще изисква да посещават, и да присъства на всички събития, които засягат нейните отрочета. Ще направи всичко това да изглежда лесно отстрани.

Живеят по график

Да си дете на майка дева означава, че ще имаш график още преди да се родиш. Тя ще направи всичко, за да ви даде най-добрите възможности в живота, дори ако това означава да работи повече, за да плати някоя извънкласна дейност.

СНИМКА: Kelly Sikkema
СНИМКА: Kelly Sikkema

Тя е невероятен ролеви модел

Почти е невъзможно да не се възхищаваме на някой, който винаги изглежда контролира ситуацията. Тя е от онези майки, които знаят наизуст всички училищни събития, имат перфектна къща и най-възпитаните деца. Опитва се да научи децата си, като първа дава пример. Няма да изисква нещо, което не прави сама, но проблемът за тях е, че изглежда правят всичко.

Учи децата си да са подредени

Тя ще се опита да обучи децата си да събират играчките си след игра и да поддържат всичко в ред. Това обаче ще отнеме известно време и тя ще се ядосва, а дори и ще брои дните, докато си върне перфектния дом отпреди раждането.

Насърчава здравословните навици

Дори ако девата няма най-здравословния живот, след като разбере, че е бременна, всичко ще се промени. Ще направи всичко възможно да се храни правилно и да спортува по време на деветте месеца. Когато детето поотрасне, то също ще бъде ограничено откъм рафинирана захар и храни без стойност.

Решава всички проблеми с лекота

Девите са практични и имат аналитичен ум. Това означава, че децата им винаги могат да разчитат на тях.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ