Напишете дума/думи за търсене

4-годишната Матилда е полиглот

Детето на 88-годишния Финци е изключително талантливо

Щерката на Ицко Финци говори три езика

Огромни успехи в учението жъне дъщерята на Ицках Финци.
4-годишнара Матилда умее съвсем правилно и без акцент да говори 3 езика. Детето-чудо е наследило безкрайния талант на 88-годишния си баща. Матилда учи всичко под формата на различни игрови методи, които майка й Лиза упражнява с нея още от най-ранна детска възраст. Освен с езиците Матилда вече е на ти с изкуството и с каузите, на които са се посветили нейните родители.
Разкритието, че малката Финци говори три езика прави Деси Тенекиджиева, която е пленена от талантливото дете. Матилда успява да впечатли актрисата със свободното си общуване на български, руски и английски.

Лиза учи Матилда чрез игри
Лиза учи Матилда чрез игри

"Прекрасна вечер с неповторимия и скъп Ицко Финци и фантастичното му семейство - Лиза Боева и малкото им 4-годишно чудо Матилда, която говори без акцент 3 езика - български, руски и английски, и се гордее с това! За любовта няма граници!", пише Деси Тенекиджиева след среща в разгара на летния сезон с талантливото семейство.

Деси Тенекиджиева е впечатлена от семейството
Деси Тенекиджиева е впечатлена от семейството

По думите й Ицко и Лиза са невероятен тандем, определя ги като съвременни будители, които не спират да творят и разказват истории. Тя агитира феновете си да станат част от впечатляващ онлайн курс, посветен на Италианския и Северния ренесанс с автор д-р доц. Лиза Боева и озвучени от легендарния Ицко Финци.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ