Напишете дума/думи за търсене

Хиперпигментацията изчезва благодарение на тази съставка

Хиперпигментацията e дерматологичен проблем, който е упорит и за съжаление трудно преодолим понякога. Може да го разпознаете по това, че по кожата се появяват тъмни петна или цели по-тъмни участъци. Има случаи, когато хиперпигментациите плъзват по цялото тяло.

Един от най-силните фактори за появята на хиперпигментация е излагането на слънце. Затова след летния период много хора страдат от нея. Жалко е да имате млада и хубава кожа, ако не можете да се погрижите за този проблем. Защото красотата не е само в опънатото лице и липсата на бръчки. Тя е преди всичко в равномерния тен и блестящата кожа.

Имайте предвид, че често проблемът с хиперпигментациите се появява по-късно. Ако вашата кожа е склонна към образуване на петна, е силно препоръчително да вземете превантивни мерки след лятото.

Както казахме, проблемът е упорит и трудно се изкоренява. В интернет вероятно ще прочетете за всевъзможни бабини илачи, които могат да ви избавят от петната. Дори да го направят, ще е временно. Необходим ви е медицински продукт със силна концентрация и редовна козметична грижа.

Много компании през годините са се опитвали да съставят формула против пигментни петна. Специално проучване на нашия екип установи, че най-ефективната и поради това популярна в целия свят серия срещу хиперпигментациите е тази на Eucerin, която съдържа Thiamidol. Съставката няма аналог в медицинската козметика. Благодарение на нея серията Anti-Pigment е толкова успешна срещу хиперпигментация.

Тази година се зарадвахме да открием, че Anti-Pigment серумът е с нова, усъвършенствана опаковка. Тя допринася не само за по-удобното му нанасяне, но и за това да бъде абсорбиран от кожата по-бързо и по-успешно. В новата опаковка с един контейнер двете активни съставки във формулата се съхраняват и комбинират още по-добре в готовност за употреба.

Активната съставка Thiamidol е невероятна – тя намалява интензитета на пигментните петна до -75% за до 12 седмици, като първите резултати са налице само след две седмици редовна употреба. За 10 години учените на Beiersdorf тестват 10 000 съединения за ефикасност и толерантност към кожата. Единствено Thiamidol показва нужната комбинация от ефективност върху пигментиралите зони при човешка кожа (а не върху гъбни ензими, както се тестват повечето подобни съставки) и много добра поносимост при всеки тип кожа.

Наред с това, употребата на продукти, съдържащи Thiamidol, предотвратява повторната поява на петната. Серумът оставя кожата сияйна и добре хидратирана, тъй като патентованата съставка Thiamidol се допълва от хиалуронова киселина, която привлича и задържа хидратация, за максимален ефект. Емулсията с лека текстура и приятен аромат е наслада за кожата и ще бъде една от най-приятните части във вашата ежедневна рутина.

Пигментните петна не са опасни за здравето, но имат негативен психологически ефект и могат да повлияят дълбоко емоционалното състояние и самочувствието на хората. По време на своите дерматологични проучвания относно серията Anti-Pigment Eucerin работи с хора с всякакъв тип и тон кожа, от скандинавските страни до Африка. Всички те се вълнуват изключително много от резултатите в борбата с пигментацията, които тестваните от тях продукти показват. Така чрез своите изследвания и иновации Eucerin променя живота на много хора.

А това са останалите продукти в серията Anti-Pigment от Eucerin:

Eucerin Anti-Pigment Дневен крем SPF30 – с Thiamidol® и слънцезащитни филтри;

Eucerin Anti-Pigment Нощен крем – подпомага обновяването на клетките на кожата през нощта с помощта на Декспантенол;

Eucerin Anti-Pigment Спот коректор – за локално нанасяне върху петната.

Eucerin Anti-Pigment Серум с двойно действие се използва върху добре почистена кожа сутрин и вечер, препоръчително преди дневния и нощния крем от същата серия, за да подпомогне тяхното действие. Допустими са 4 апликации на продукти, съдържащи Thiamidol, в рамките на денонощие.