Напишете дума/думи за търсене

Никол Станкулова показа бременно коремче

Бременността й отива

След месеци на слухове 

Синоптичката очаква второ дете до края на годината 

Синоптичката Никол Станкулова показа бременно коремче, видя "България Днес"

След месеци на упорити слухове красавицата най-накрая официално потвърди с кадри, че е в трепетно очакване на втората си рожба.

От снимките се вижда, че Никол е с черна блузка, под която ясно се отличава наедрялото й коремче, което предполага, че до края на тази година синоптичката ще стане отново майка. Дълбоко пазената тайна е и причината Никол да не грее вече в предаването "На кафе" при Гала, за да може да се наслади спокойно на бременността си. Упорито се говори, че най-добрата й приятелка и колежка Гери Малкоданска също е в очакване на второто си дете, но за момента къдрокоската не потвърждава.

В трескава подготовка за новия член на семейството
В трескава подготовка за новия член на семейството

Никол стана майка за първи път на момиченце през есента на 2018 г. Водещата кръсти детето Теа, на баща му и неин любим Теодор Минев, син на банкера Цеко Минев.

През цялото време на първата си бременност Станкулова отказваше да говори за щастливото събитие. В социалните мрежи тя публикува стари снимки, които заблуждават, че не е бременна.

Дори след като роди, синоптичката запази пълно мълчание по темата, като и до днес не е показала снимка на своята дъщеричка. Единственият път, в който Никол си позволи момент на откровеност за личния си живот, беше, за да сподели за рождения ден на малката Теа. "1 година! Дори не бях подозирала колко е силна майчината обич, колкото и банално да звучи! Година, в която всичко друго някак мина на заден план! Благодарна съм за всяка една минута от тази година! Всички, които чакате точния момент за дете - не чакайте, просто не знаете какво пропускате", написа разнежено водещата.

Оцелява след лека катастрофа

Синоптичката оцеля в лека катастрофа през лятото. В началото на бременността си Никол се размина с лек уплах и одраскана кола, след като на път за работа катастрофира на Околовръстния път.

Това е и причината тя да не се появи в ефир. Гала побърза да успокои зрителите, че Никол е здрава и без никакви наранявания, а ден по-късно самата тя внесе яснота около инцидента. "Не бях виновна за катастрофата. Бях шеста кола във верижна катастрофа. Всичко е наред и с мен, и с хората в останалите коли. А основният виновник избяга", сподели синоптичката.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ