Напишете дума/думи за търсене

Накъде с децата 24-26 септември

24 септ, 18,30 - 20,30 ч, Парк "Борисова градина"
Лятно кино за деца: "Круд: Нова епоха"

Праисторическото семейство Круд отново се появява на големия екран, за да тръгне на пътешествие в търсене на място, където да живее спокойно. След като намира своя мечтан оазис обаче се оказва, че там вече живее друг вид – хомо сапиенс. Какво ще последва от срещата на двете семейства?
Филмът е подходящ за деца от 5 г. и е дублиран на български език.
Билети се продават онлайн.

25 септ, 11 ч, Дом на културата "Искър"
"Откраднатата принцеса"

Детският анимационен филм разказва за древни рицарски времена, в които истинската любов побеждава всичко- от омразата до злите магии. Дублиран е на български език.
Билети се продават на касата.

25 септ, 11-12 ч, Кино "Кабана"
"Мишките отиват на опера"

Трио "Дивертименто" и поетесата Мария Донева представят концерт–спектакъл за деца. Децата ще се потопят във вълшебния свят на операта с премиерното изпълнение на поемата на Мария Донева "Мишките отиват на опера" и музиката из "Кармен" от Жорж Бизе. Гост-солисти са певците Милена Гюрова и Стефан Петков.
Вход свободен.

26 септ, 11 ч, Кино "Кабана"
Съкровищата на София

Трите животни–деца Мечо, Прасчо и Зайо се впускат отново в любимата детска игра – "търсене на съкровище", скрито някъде в София. Какво е учудването на тримата приятели, когато разбират, че най-ценното съкровище е в онова невидимо наследство, което не може да се пипне с ръка, но се усеща с душата. Едно от тях е нашата многовековна история, която ни кара да се гордеем, че сме българи.
Вход свободен.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ