Напишете дума/думи за търсене

Радина Кърджилова след 2 мъжки рожби: Искам момиче от Деян Донков!

Балансира между майчинство и професия

Звездата вече избрала име за дъщеря 

За трето дете е готова Радина Кърджилова! Самата тя сподели, че след двете мъжки рожби, които роди на Деян Донков, вече иска третото да е момиче.

"Бих искала третото ни дете да е момиче, даже имаме идеи за името. Ще се казва Дая. Първата буква - на Деян. Втората буква - на майка му на Деян. И третата буква - на баба му на Деян", споделя щастливата Радина.

Звездата от екрана и сцената споделя, че по време и на двете бременности е изпитвала страх, но вече се чувства много по-подготвена като майка. "Когато Христо (първородният й син – бел. ред.) беше беше бебе, не можех дори да го изкъпя. Толкова ми трепереха ръцете от вълнение и притеснение!", спомня си Радина. Тогава Деян се заемал с къпането на детето: "Деян го къпеше в мивката, спомням си как буквално му се събираше в шепата. В началото Деян му сменяше памперсите. Много плаках, докато ми дойде кърмата с Христо, беше голяма драма, много трудно тръгна. Но сега с Йоан бях много по-спокойна и уверена", отбелязва актрисата.

"С Деян сме страхотен отбор", казва Радина
"С Деян сме страхотен отбор", казва Радина

Любимата на Деян Донков казва, че и двата пъти ражда планирано със секцио: "И двамата ми синове са родени със секцио за мое съжаление - просто не ми се удаде да родя по нормален път!", казва тя.

"Преди първото раждане отидох на контролен преглед, а докторът ми каза, че имам разкритие, и ме вкара да раждам. Опитаха се да предизвикат нормално раждане, но не се случи и се наложи секцио", казва Радина.

"За второто секцио бях много уплашена, постоянно плаках. После по-трудно се възстанових от операцията. Но сега всичко е наред", казва Радина и допълва: "С Деян сме страхотен отбор. Аз съм му не само партньор - аз съм му и приятел, любима, партньор на сцената... все хубави неща! Моите родители също много ми помагат, опитвам се да намеря време за всичко - както за майчинството, така и за професията. Защото сега усещам, че съм в тези години, в които мога да дам най-много!"

Казва, че в момента не е в най-добрата си форма
Казва, че в момента не е в най-добрата си форма

Преди време Радина призна, че астролог й предсказал появата на бял свят на двете момчета: "Когато навърших 25, отидох на астролог и разбрах по изчисленията, че ще имам две момчета. Разбира се, не повярвах, макар че много от нещата, които ми казаха, впоследствие се оказаха верни. Ето, десет години по-късно имам Христо и Йоан!"

Казва, че още не е в перфектна форма, но се възстановява от операциите: "Не смятам, че съм в най-добрата си форма в момента. Гледам да пия повече течности - вода, чай. Хапвам много салати и сезонни плодове, но не спазвам строги режими, за да не лишавам Йоан, тъй като все още го кърмя".

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ