Напишете дума/думи за търсене

Гери Малкоданска показа бременно коремче

Прекрасната Гери е в очакване на най-хубавото нещо

За първи път

Синоптичката е в напреднала бременност, но се крие 

Къдрокосата синоптичка Гергана Малкоданска е в напреднала бременност с второ дете! От няколко месеца се носят упорити слухове относно бременността на чаровната водеща, които тя и до ден днешен не отрича, но и не потвърждава.

"България Днес" разполага със снимка, показваща нарастващото бременно коремче на красавицата, която се очаква съвсем скоро да стане отново майка.

Заради щастливата новина, която желае да остане в пълна тайна, Гери не пожела да е част от панел коментаторите в предаването на Гала през новия сезон. Въпреки това тя често е на гости в "На кафе", но зад кадър, тъй като отговаря за интериорния дизайн на сутрешното предаване.

През есента на 2018 г. Гери стана майка за първи път на син, който кръсти Лео. Момченцето се роди преждевременно и това кара синоптичката днес да е по-предпазлива с втората си бременност и да почива повече, затова и от пролетта се скри от зрителите.

Преди да станат четирима, красавицата и любимият й Алекс Ковачев се нанесоха в нов апартамент с прекрасна гледка към Борисовата градина, който обитават от началото на тази година. Семейството успя и да прекара няколко седмици из гръцките острови, преди да се завърнат към динамичното всекидневие в столицата и последни подготовки за посрещането на второто дете.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ