Напишете дума/думи за търсене

Коя е най-добрата хиалуронова киселина за устни?

Всяка жена желаe по-плътни устни, които да изглеждат естествени. Едно от най-добрите решения за това е хиалуроновата киселина в устните. В клиника "Дерма плюс" ние активно използваме точно нея за уголемяване на устни.

Има много видове  хиалуронова киселина за устни и ние сме тук, за да ви покажем кои са най-добрите.

Ето какво трябва да знаете за тях:

1. Течни добавки с хиалуронова киселина

Тези продукти са разработени да действат отвътре навън, допълвайки нивата на хиалуронова киселина в тялото ни.

Предлагат се под формата на капсули или като „овлажнители“, като те се разпространяват под формата на био добавки, което означава, че добавките се абсорбират от тялото ни и се усвояват добре, вместо просто да преминават като отпадъчен продукт.

Фирмите, предлагащи тези добавки с хиалуронова киселина, казват, че ефектът ще настъпи в рамките на седмици и често потребителите твърдят, че виждат подобрения при болки в ставите, сухота на очите и кожата.

И така, това ли е най-добрата хиалуронова киселина в устните?

Проблемът е, че всяка добавка, която приемаме, ще достига до жизненоважни органи и части от тялото ви, които в момента се нуждаят най-много от нея. Това може да са вашите устни, но най-вероятно има други области в по-голяма нужда.

2. Балсам за устни с хиалуронова киселина

Балсамите за устни, съдържащи хиалуронова киселина, стават все по-популярни и се продават като вид ултрахидратиращ продукт за устни, обикновено с други съставки, които допълват хиалуроновата киселина, като антиоксиданти.

 Тези продукти за устни с хиалурон наистина намаляват линиите и карат устните да изпъкнат с течение на времето, но ключовият момент е, че подобряват цялостния външен вид и здраве на устните ви, намаляват сухотата, възстановяват естествения оттенък и го подсилват.

По отношение на балсама за устни с хиалуронова киселина ще имате резултат след известен период от време.

3. Обемизиращи процедури за устни

Този вид лечение съдържа молекули на хиалуроновата киселина и варира от обикновен продукт с блясък за устни, който да се прилага няколко пъти на ден, до решения в различни степени и с различни резултати. Някои от тях действат за намаляване на появата на фини линии около устните.

Някои от тези молекули с хиалуронова киселина са с различно тегло и проникват в различните кожни слоеве на устните ви за цялостен ефект на плътност.

За тези продукти има добри отзиви, но те обикновено са по-скъпи от другите опции за домашна употреба.

4. Хиалуронова пълнителна писалка

Тя осигурява всички предимства на инжектирането с хиалуронова киселина, но без намесата на игли.

Тук молекулите на хиалуроновата киселина внимателно се притискат в горните слоеве на дермата, като се използва уникално устройство, предварително разработено за медицинска употреба. То със сигурност е един от най-добрите методи за изглаждане на устни с хиалуронова киселина.

Тук ще получите едно лечение, което ще продължи между 3 и 7 месеца.

Според нас това е най-добрата хиалуронова киселина за устни, тъй като продуктът има видими и незабавни резултати, без да се налага да се надявате на резултати чрез абсорбция - освен това можете да избегнете проблеми, които обикновено възникват с иглите.