Напишете дума/думи за търсене

Адриан посреща първата си Коледа, Ангел чака голямо влакче

Ангел Гулев мечтае за голямо влакче.

Бебето Адриан ще посрещне първата си Коледа, след като самото то се превърна в най-големия подарък за родителите си. Вълшебното елфче, както с любов го наричат близките му, е родено на 1 ноември, затова всички около него му пожелават мечтите и вълшебствата да станат реалност.

Желанието на 2-годишния Ангел Гулев от София обаче е съвсем конкретно. Той много се надява Дядо Коледа да му донесе голямо влакче “ПУ - Пак”, защото е слушал мама и тате през цялата година и е дарявал с усмивка всички около себе си.

Адриан чака първата си Коледа.
Адриан чака първата си Коледа.
Светлият празник е на прага ни и ако коледното настроение е обхванало и вашия дом, не забравяйте да снимате децата си до елхата или край искрящата украса. Така може да участвате в традиционния конкурс “Дете под елхата” на “24 часа”, като ни изпратите снимките на имейл [email protected] или [email protected].

Не забравяйте да напишете името на детето, откъде е и какво си пожелава за Коледа.

Ако стои мирен и умее да позира, домашният любимец също заслужава празнично фото. Най-хубавите снимки ще бъдат публикувани на страниците на вестника и в сайтовете ни 24chasa.bg и mama24.bg

  • Ключови думи:
ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ