Напишете дума/думи за търсене

Наследниците на шампионите

Митко и Мартина имат второ момче

Доста бебета проплакаха в българския спорт през 2021 година. Някои от звездните родители предпочетоха да не покажат наследниците си. Затова те все още не са направили своя светски дебют. Други сами показаха децата си в социалните мрежи. Ето кои са най-известните бебета на големите шампиони, които се появиха през последните 12 месеца.

Пак момче за Футболист №1

Футболист №1 на България за 2019 и 2020 година Димитър Илиев стана баща за втори път през лятото. Капитанът на "Локомотив" (Пд) и съпругата му Мартина пак се радват на момче.

Малкият Нико проплака за първи път на 14 юни. Това стана в деня, в който баща му започваше подготовка за настоящия сезон с отбора си.

Илиев и половинката му имат и по-голям син. Той се казва Йоан. Баткото бе най-доволен от появата на малкото си братче, тъй като вече няма да е сам в пакостите.

Пулев с три от три

Боксьорът Тервел Пулев стана баща за трети път на 25 март. Половинката му - волейболистката Диана Ненова, роди момченце. Бебокът се появи на бял свят навръх Благовещение.

Подобно на двамата си по-големи братя той носи името на български владетел. Малкият бе кръстен Самуил. Батковците му се казват Калоян и Аспарух.

"Работата и кариерата са важни, но за мен винаги семейството и децата са стояли на първо място!", обяви Пулев по повод раждането на третия си син.

Щастливото семейство
Щастливото семейство

Жекова гушка Христина

Най-добрата българска сноубордистка Александра Жекова стана майка за първи път. Тя роди дъщеричка на 30 септември. Малката е плод на любовта на Сани и приятеля й Христо Пеев, с когото са заедно от няколко години. Те избраха името Христина за своята принцеса.

Бебка се появи на бял свят с перфектни мерки - 3100 г, 51см.

"Животът е чудо и божествена благословия, която имаме привилегията да създаваме, чрез любовта си", обяви щастливата Сани.

Сани и Христина на първата зимна разходка
Сани и Христина на първата зимна разходка

София радва Казанова

Бронзовата олимпийска медалистка с ансамбъла от Рио де Жанейро 2016 Любомира Казанова и гребеца Александър Александров също станаха родители през 2021-ва.

Бившата грация роди първото си дете на 21 август. Тя стана майка на момиченце, което носи името София.

Интересно е Казанова роди точно в деня, в който преди пет години тя и съотборничките й спечелиха бронзов медал на олимпиадата в Рио. Малката е внучка и на друг носител на отличие от най-големия спортен форум Милко Казанов. Бащата на Любомира печели бронзов медал на 1000 метра двойка каяк на олимпиадата в Атланта 1996 г.

Сред първите видели малката принцеса бяха съотборничките на Казанова - Михаела Маевска, Христиана Тодорова, Цветелина Найденова и Ренета Камберова.

Любомира роди на важна дата за нея
Любомира роди на важна дата за нея

 

Скримов има втора дъщеря

Един от най-добрите ни волейболисти в последните години Тодор Скримов вече е горд татко на две момиченца. Втората му дъщеричка се роди на 18 септември.

Съпругата на посрещача Силвия Зубева го дари с Теа. Волейболистът и обявената за най-красива учителка в България (след като беше публикувана нейна снимка от първия учебен ден през 2014 г.) са семейство от 7 юли 2017-а. Двамата имат по-голяма дъщеря Ася. Първата им наследница се роди месец след сватбата им.

Семейството ревниво пази личния си живот и рядко публикува общи снимки в социалните мрежи.

Коща е дядо

Дядо вече е още един от героите от САЩ '94 Емил Костадинов. По-голямата му дъщеря Катрин го дари с внук. Малкият бе кръстен Александър. Баща на бебето е приятелят й Димитър.

Двамата са заедно от няколко години. Те живееха в семейния дом на Митко в Банкя. След изписването се преместиха в самостоятелно жилище в квартал "Манастирски ливади".

Двама бивши футболисти на ЦСКА пък станаха едновременно дядовци. Това са Методи Деянов и Милен Петков. Дъщерята на Мето - Богимила, е годеница на футболиста на "Арда" Алекс Петков, чийто баща е Милен. На 27 октомври тя роди момченце на име Матей.

Тодор и Силвия пазят личния си живот
Тодор и Силвия пазят личния си живот
Кати и Митко направиха Костадинов дядо
Кати и Митко направиха Костадинов дядо

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ