Напишете дума/думи за търсене

Какво искат децата на звездите от Дядо Коледа? Робозмия и робогущер

Ивайло Захариев, съпругата му Станислава и трите им деца.

Внучката на Катето Евро изпрати 3 писма до Дядо Коледа, а дъщерята на Дарин Ангелов очаква подарък под елхата на Народния театър

Синовете на Ивайло Захариев са наследили от него интереса към легото

Дядо Коледа тази вечер ще обиколи домовете на всички послушни деца, изпратили му писма с подаръците, които искат за празника. А те никак не са малко. Малчуганите на талантливите български звезди също са в списъка на добрия старец.

Той няма как да пропусне Филип и Дамян, синовете на актьора Ивайло Захариев. Трудно било на момчетата да изберат какво да поискат от белобрадия старец. Двамата обаче вероятно ще получат от него еднакви подаръци - устройства за слушане на музика. “Те са големи фенове на филмите за Хари Потър”, казва Захариев. Затова другият им

желан подарък е

вълшебната пръчка на

момчето магьосник

Сестра им Никол, която е дъщеря на съпругата му Станислава, поиска от Дядо Коледа роклите на двете принцеси Анна и Елза от анимацията “Замръзналото кралство”. Едва ли добрият старец ще разочарова 5-годишното момиченце.

Захариев като малък искал за празника лего, с което да може да строи. Другото му желание били детски инструменти, за да майстори различни неща. Въображението му работило на 100%. Малкият Ивайло сам си измислял какви неща да сглоби от легото. Синовете му са наследили тази му страст. Филип умее за отрицателно време да направи от легото това, което е показано на кутията му. Дамян, също като баща си, сам измисля формата на шедьоврите си.

Дядо Коледа няма да подмине и Дария, дъщерята на актьора Дарин Ангелов.

Момиченцето вече трета

година диктува на

родителите си писмото,

което пътува до Лапландия, защото е прекалено мъничка, за да може да го напише сама. Тази Коледа тя иска кукла барби, машина за захарен памук, робозмия и робогущер. 

Дарин Ангелов и Дария
Дарин Ангелов и Дария

“Щастлив съм, защото имам голямо семейство и когато обиколим всички домове и погледнем под всички елхи, обикновено Дядо Коледа се е погрижил за всичко и Дария има подарък под всяка елха, включително под тази на Народния театър”, казва Ангелов. Момиченцето, подобно на Никол, също харесва “Замръзналото кралство”. Миналата година Дядо Коледа му носи кукли на двете принцеси Елза и Анна.

Актьорът като едно палаво момче за празника винаги си пожелавал играчки. Най-често това били колички и камиончета. “Такива бяха времената, тогава нямаше електронни игри”, добавя той. От добрия старец често искал пластмасови автоматчета или фигурки на войници.

Малката Kатерина, дъщерята на Александър Кадиев, също традиционно пише на Дядо Коледа. Тази година му е изпратила три писма, за да може да се осъществят всичките ѝ желания. На първо място е поискала близките ѝ да са здрави и да се обичат. 

Александър Кадиев и Катерина
Александър Кадиев и Катерина

“Откъм подаръци малко

е прекалила, защото си е

пожелала последни

модели телефони,

което минава всички граници”, казва актьорът. Миналите Коледи внучката на Катето Евро искала не толкова технологични подаръци - като кукли, замъци и детски кухни, на които да готви.

Кадиев не обръщал особено внимание на подаръците, които намирал под елхата като дете. По-скоро имал пожелания, които искал да се сбъднат през годината. “Да сме здрави, животът ни да е изпълнен с приключения и някак да не спираме да вярваме, че бихме могли да преживеем всичко по един вълнуващ начин. Това винаги е било моето желание”, казва актьорът.

Сива, синът на актрисата Силвия Петкова очаква необичаен подарък от добрия старец.

“Пожелавам си да имам

най-добър приятел”,

казва той. В писмото, което вече е написал до Дядо Коледа, е поискал играчка - камиони, които се движат високо по въже. Майка му пък като малка често си пожелавала да отиде със семейството си на ски. Играчки не липсвали и в нейното писмо. Най-често намирала кукли барби и плюшени играчки под елхата.

Силвия Петкова и Сива
Силвия Петкова и Сива

Дъщерята на музиканта Дичо, която носи приказното име Ариел, също вече е изпратила писмото си до Лапландия. От Дядо Коледа е поискала смартчасовник и слушалки. Миналите Коледи си е пожелавала и пъзели. “Много е добра на тях, реди ги страшно бързо”, казва баща ѝ. Друга слабост ѝ е легото. 6-годишното момиче може да

не проявява особен интерес

към музиката, но има друг

талант – танците

Вече от няколко години тренира художествена гимнастика.

Дичо с Ариел и втората му дъщеря Тина
Дичо с Ариел и втората му дъщеря Тина

Като малък Дичо очаквал всяка Коледа музикални инструменти под елхата. “Аз съм побърквал родителите си с фалшиви тонове и т.н.”, казва той. Много искал да си купи китара. Затова сам си събрал парите от празника и изпълнил желанието си. “Общо взето около 13-14-годишен все около инструментите се въртяха подаръците. Иначе обичах със сурвачката да ми дават и пари”, смее се певецът.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ