Напишете дума/думи за търсене

Баща за 3-и път стана на Коледа Николай Младенов

Николай Младенов

На Коледа тази година Стоян избра да се роди в нашето семейство! Майка и бебе са здрави и са малко уморени. Всички сме щастливи и се чувстваме наистина благословени.

С този пост в профила си във фейсбук Николай Младенов съобщи час след полунощ в коледната събота, че е станал баща за трети път - този път на момче.

Обичаме те, Гергана Григорова, е добавил щастливият бивш външен министър по адрес на съпругата си, от която има и две дъщери - Сара и Неда. 

Освен министър на външните работи, Николай Младенов е и бивш министър на отбраната и евродепутат. През 2013 г. бе назначен за представител на генералния секретар на ООН Бан Ки Мун и ръководител на мисията на ООН в Ирак. През 2015 г. той бе изпратен в Йерусалим като координатор на ООН по близкоизточния мирен процес, където изкара 5-годишен мандат и игра решаваща роля в процеса по намаляване на насилието между Израел и "Хамас".

През август Младенов стана част от Вашингтонския институт за близкоизточна политика, който е най-силната тинк-танк организация,  представляваща интересите на мощното израелско лоби в американската външна политика.

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ