Напишете дума/думи за търсене

Мислели Мона Гочев за детегледачката на сина й Никола

Мона Гочев и семейството й

Мислели певицата Мона Гочев за детегледачка на сина й Никола, разказа тя в предаването "Мармалад" по БТВ.

"Ние въобще не си приличаме, той е рус, със сини очи като баща си. Когато отидем в парка и на детската площадка, всички мислят, че съм каката, която го гледа", разказа с усмивка снахата на режисьора Димитър Гочев. 

Синът на Мона и Радослав - Никола, ще навърши 3 г. на 19 януари и майка му стяга не бебешко парти, а "лудница с много деца" в стила на анимацията "Пес патрул". 

Мона каза, че от мъжа си Радослав получила като романтичен подарък чувалче с корнишони, които трябвало да станат на кисели краставички. Разказа и как дирижирала 4 поколения в приготвянето на домашна лютеница това лято. "Дядо ми има тайна рецепта за най-вкусната лютеница, която не иска да издава. Така отидохме ние след морето при него и заедно я правихме с майка ми, баща ми брат ми и Никола. Поделихме бурканчетата, нашите свършиха отдавна, защото детето много я хареса, яде направо с лъжицата, без хляб", каза Мона

За Великден, певицата, която стана известна с участието си в сериала "Революция Z", подготвя нов албум, но много и се иска да снима филм. 

Тази година стават 10 г. от  излъчването на първия епизод на "Революция Z" и би било много интересно да се съберат всички актьори и да се видим, смята Мона

ПОКАЖИ КОМЕНТАРИТЕ